Νεϊμάρ: «Θα είμαι στην Παρί Σεν Ζερμέν και την επόμενη σεζόν»

Νεϊμάρ

i

©Photo by Flaviu Buboi/NurPhoto via Getty Images/Ideal Images

Νεϊμάρ: «Θα είμαι στην Παρί Σεν Ζερμέν και την επόμενη σεζόν»

Κώστας Τσιακλής 11:42 - 20.07.2023 / Ανανεώθηκε: 13:54 - 20.07.2023

Ο Νεϊμάρ έβαλε τέλος στα σενάρια αποχώρησης του και ανακοίνωσε την παραμονή του στην Παρί Σεν Ζερμέν και την επόμενη σεζόν.

Ο Νεϊμάρ ήρθε να βάλει τέλος στα σενάρια που τον ήθελαν να αποχωρεί από την Παρί Σεν Ζερμέν αυτό το καλοκαίρι. Ο Βραζιλιάνος άσος έκανε σαφές πως θα αγωνίζεται στους Παριζιάνους και τη νέα σεζόν.

Η Παρί Σεν Ζερμέν κινδύνευε αυτή τη μεταγραφική περίοδο να χάσει και τους τρεις βασικούς της επιθετικούς. Ο λόγος για τους Λιονέλ Μέσι, Κιλιάν Εμπαπέ και Νεϊμάρ. Ο πρώτος αποχώρησε ως ελεύθερος και υπέγραψε στην Ίντερ Μαϊάμι ενώ ο δεύτερος αρνήται να ενεργοποιήσει την οψίον ανανέωσης του συμβολαίου του μέχρι το 2025 και το μέλλον του στο Παρίσι παραμένει αμφίβολο.

Ο τρίτος πάντως ήρθε να βάλει τέλος στα σενάρια αποχώρησης του αφού παραχώρησε δηλώσεις και έκανε σαφές ότι έχει συμβόλαιο και θα αγωνίζεται στην Παρί Σεν Ζερμέν και τη νέα σεζόν. Αναφέρθηκε επίσης και στις σχέσεις του με τους οπαδούς των Παριζιάνων.

«Θα είμαι στην Παρί Σεν Ζερμέν και την επόμενη σεζόν»

«Θα είμαι στην Παρί Σεν Ζερμέν και την επόμενη σεζόν, ακόμη κι αν δεν υπάρχουν τρομερές σχέσεις αγάπης με τους οπαδούς. Ανεξάρτητα, όμως από αυτό, εγώ θα βρίσκομαι εκεί. Έχω συμβόλαιο με την Παρί και δεν έχω ενημερωθεί για κάτι άλλο από κανέναν», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Νεϊμάρ.

Προφανώς ρόλο στην απόφαση του θα έπαιξε και η πρόσληψη του Λουίς Ενρίκε στην τεχνική ηγεσία της ομάδας. Οι δύο τους συνηπήρξαν στη Μπαρτσελόνα από το 2014 μέχρι το 2017, σε μια τριετία που η Μπαρτσελόνα κατέκτησε εννέα τρόπαια με αποκορύφωμα αυτό του Champions League το 2015.

Νέο «καρφί» από τον Αλ Κελαϊφί στον Εμπαπέ: «Οποιος δεν θέλει να παίξει για αυτήν την ομάδα δεν πρέπει να είναι εδώ»
LIGUE 1

08:30 - 19.07.2023

Νέο «καρφί» από τον Αλ Κελαϊφί στον Εμπαπέ: «Οποιος δεν θέλει να παίξει για αυτήν την ομάδα δεν πρέπει να είναι εδώ»

Ο Νασέρ Αλ Κελαϊφί παρακολούθησε από κοντά την πρώτη προπόνηση της Παρί για τη νέα σεζόν και μετά το τέλος της έριξε το «καρφί» του στον Κιλιάν Εμπαπέ, του οποίου το μέλλον παραμένει αμφίβολο.

Ο Νεϊμάρ ανήκει στην Παρί Σεν Ζερμέν από τον Αύγουστο του 2017 όταν αποκτήθηκε από τη Μπαρτσελόνα με το ποσό-ρεκόρ των 222 εκατομμυρίων ευρώ. Σε αυτή την εξαετία ο Βραζιλιάνος κατέγραψε 173 συμμετοχές, με απολογισμό 105 γκολ και 76 ασίστ. Την περασμένη σεζόν ο 31χρονος ταλαιπωρήθηκε αρκετά από τραυματισμούς και σημείωσε μόλις 29 εμφανίσεις. Σε αυτές τις αναμετρήσεις πέτυχε 18 γκολ ενώ «μοίρασε» και 17 ασίστ.