Ο Κέιν ρίχνει άκυρο στην Παρί Σεν Ζερμέν

Χάρι Κέιν

i

© James Gill/Getty Images

Ο Κέιν ρίχνει άκυρο στην Παρί Σεν Ζερμέν

Κώστας Τσιακλής 22:52 - 17.07.2023 / Ανανεώθηκε: 22:53 - 17.07.2023

Ο Χάρι Κέιν φέρεται να μην ενδιαφέρεται να μεταγραφεί στην Παρί Σεν Ζερμέν και της ρίχνει άκυρο. Πλέον μόνο η Μπάγερν Μονάχου βρίσκεται στη διεκδίκηση του.

Η Παρί Σεν Ζερμέν φέρεται να θέλει να αποκτήσει τον Χάρι Κέιν ωστόσο ο Άγγλος επιθετικός σύμφωνα με την Telegraph δεν «ψήνεται» να πάει εκεί. Κάπως έτσι η Μπάγερν Μονάχου μοιάζει να είναι η μόνη που μπορεί να τον διεκδικήσει από την Τότεναμ.

Το σήριαλ με το μέλλον του Χάρι Κέιν καλά κρατεί. Η Μπάγερν Μονάχου πιέζει για την απόκτηση του ενώ η Τότεναμ κάνει τα πάντα για να τον κρατήσει εκ νέου στο Βόρειο Λονδίνο, προσφέροντας του ένα νέο βελτιωμένο συμβόλαιο. Σύμφωνα με την Telegraph εκτός μάχης φαίνεται να μένει η Παρί Σεν Ζερμέν.

Όπως αναφέρει η αγγλική ιστοσελίδα ο αρχηγός της Εθνικής Αγγλίας δεν θέλει να γίνει κάτοικος Παρισιού παρά τα 12 εκατομμύρια ευρώ που ετοιμάζεται να του προσφέρει. Αν τελικά ισχύει αυτό τότε η μοναδική ομάδα που θα μπορέσει να διεκδικήσει τον Κέιν είναι η Μπάγερν Μονάχου.

Οι «Βαυαροί» έχουν κάνει ήδη δύο προτάσεις για τον Κέιν, ωστόσο και στις δύο έχουν πάρει αρνητική πρόταση από τους «Σπερς». Αρχικά είχαν κάνει κρούση εβδομήντα εκατομμυρίων λιρών, ενώ η δεύτερη ήταν γύρω στα 80 εκατομμύρια λίρες. Πάντως στο Μόναχο δηλώνουν αποφασισμένοι να ντύσουν τον 29χρονο στα κόκκινα.

Την ώρα λοιπόν που η Μπάγερν προσπαθεί να συμφωνήσει με την Τότεναμ, η αγγλική ομάδα αποφάσισε να προσφέρει νέο συμβόλαιο στον Κέιν. Όπως αναφέρθηκε πρόσφατα από την Guardian οι Λονδρέζοι προτείνουν αυξημένες απολαβές στον Άγγλο (περισσότερες από 234.000 ευρώ που λαμβάνει τώρα) ωστόσο ο παίκτης δεν σκοπεύει να απαντήσει στην προσφορά πριν το τέλος της μεταγραφικής περιόδου.

Επιβεβαιώνει την παραμονή του στην Τότεναμ ο Σον: «Αν ήθελα να είμαι στη Σαουδική Αραβία, δεν θα ήμουν εδώ τώρα»
PREMIER LEAGUE

14:24 - 17.07.2023

Επιβεβαιώνει την παραμονή του στην Τότεναμ ο Σον: «Αν ήθελα να είμαι στη Σαουδική Αραβία, δεν θα ήμουν εδώ τώρα»

Ο Χεούνγκ - Μιν - Σον επιβεβαίωσε πως δεν θα αποχωρήσει από την Τότεναμ παρά τις φήμες που κάνουν λόγο για προτάσεις που έχει δεχτεί από ομάδες της Σαουδικής Αραβίας.

Ο Κέιν αναδείχθηκε από τα τμήματα υποδομής της Άρσεναλ όμως πέρασε δανεικός από τις Λέιτον Όριεντ, Μίλγουολ, Νόριτς και Λέστερ. Από το 2013 και έπειτα παραμένει σταθερά στην αιχμή του δόρατος του συλλόγου. Συνολικά σε 435 συμμετοχές μετράει 280 γκολ και 64 ασίστ ενώ τη φετινή σεζόν είχε 32 τέρματα και πέντε ασίστ σε 49 εμφανίσεις.