Οι ultras της Παρί προειδοποιούν τον Βλάχοβιτς: «Αν έρθεις, θα κόψουμε και τα τρία δάχτυλα»

Ντούσαν Βλάχοβιτς

i

Ντούσαν Βλάχοβιτς/©Photo by Pedro Fiúza/NurPhoto via Getty Images/Ideal Images

Οι ultras της Παρί προειδοποιούν τον Βλάχοβιτς: «Αν έρθεις, θα κόψουμε και τα τρία δάχτυλα»

Κώστας Τόπας 09:44 - 17.07.2023 / Ανανεώθηκε: 09:48 - 17.07.2023

Ο Σέρβος φόργουορντ της Γιουβέντους φημολογείται πως θα ενταχθεί στην Παρί Σεν Ζερμέν κι αυτό δεν άρεσε καθόλου στους οργανωμένους οπαδούς της γαλλικής ομάδας.

Το καλοκαίρι του Λουίς Ενρίκε στην Παρί Σεν Ζερμέν τα έχει όλα. Με τον Κιλιάν Εμπαπέ να έχει όλα τα βλέμματα πάνω του σχετικά με το μέλλον στους Παριζιάνους, η γαλλική ομάδα προσπαθεί να ενισχύει την ομάδα στην αιχμή του «δόρατος». Κι ένα από τα ονόματα που έχουν εξεταστεί σοβαρά από την πρωταθλήτρια Γαλλίας, είναι αυτό του Ντούσαν Βλάχοβιτς.

Μάλιστα, φημολογείται ότι οι δύο πλευρές έχουν συμφωνήσει για πενταετές συμβόλαιο, με τον Βλάχοβιτς να αμείβεται αρχικά με εννέα εκατομμύρια ευρώ το χρόνο, ένα ποσό που θα ανέβει στα 11 εκατομμύρια ευρώ με τη μορφή των μπόνους αν ο 23χρονος στράικερ εκπληρώσει τους σχετικούς όρους. Η συμφωνία με τη Γιουβέντους αναμένεται να είναι με περισσότερα από 80 εκατομμύρια ευρώ.

Ετσι, ο Βλάχοβιτς θα μπορούσε να καταλήξει στο Παρίσι, αλλά πριν καν επισημοποιηθεί η μεταγραφή του, οι οργανωμένοι οπαδοί της παριζιάνικης ομάδας έβγαλαν μια φωτογραφία έξω από το «Παρκ Ντε Πρενς», στέλνοντάς του ένα μήνυμα: «Αν έρθεις, θα κόψουμε και τα τρία τα δάχτυλά σου».

Αυτό το μήνυμα αναφέρεται στα τρία δάχτυλα που έδειξε ο Βλάχοβιτς ενώ έπαιζε με τη Σερβία και τα οποία θα παραπέμπουν σε σέρβικο χαιρετισμό που αρχικά εξέφραζε την Αγία Τριάδα και αποτελεί σύμβολο της Σερβικής Ορθοδοξίας. Σήμερα χρησιμοποιείται σαν νεύμα, συνήθως συνοδεύεται από μια σερβική σημαία και συχνά συμβολίζει τον σερβικό εθνικισμό.