Η Παρί Σεν Ζερμέν συμφώνησε σε προσωπικούς όρους με τον Βλάχοβιτς

Ντούσαν Βλάχοβιτς

i

Ντούσαν Βλάχοβιτς/©Photo by Pedro Fiúza/NurPhoto via Getty Images/Ideal Images

Η Παρί Σεν Ζερμέν συμφώνησε σε προσωπικούς όρους με τον Βλάχοβιτς

Κώστας Τσιακλής 15:28 - 16.07.2023 / Ανανεώθηκε: 15:28 - 16.07.2023

Η Παρί Σεν Ζερμέν συμφώνησε με τον Ντούσαν Βλάχοβιτς και πλέον θα πρέπει να τα βρει και με τη Γιουβέντους. Στην αναμονή και ο Λουκάκου.

Η Παρί Σεν Ζερμέν θα κινηθεί για την απόκτηση του Ντούσαν Βλάχοβιτς και μάλιστα έχει συμφωνήσει σε προσωπικούς όρους με τον Σέρβο επιθετικό. Πλέον αυτό που απομένει είναι να δώσει τα χέρια με τη Γιουβέντους.

Τις τελευταίες μέρες έχει δημιουργηθεί ένα ντόμινο εξελίξεων με τις περιπτώσεις των Ρομέλου Λουκάκου και Ντούσαν Βλάχοβιτς. Όπως όλα δείχνουν πλέον θα μπει νερό στα αυλάκι αφού σύμφωνα με το γαλλικό Footmercato η Παρί Σεν Ζερμέν θα κινηθεί για την απόκτηση του Βλάχοβιτς και μάλιστα έχει έρθει σε συμφωνία σε προσωπικούς όρους με τον Σέρβο φορ.

Σύμφωνα με την ίδια πηγή οι δύο πλευρές έχουν συμφωνήσει για πενταετές συμβόλαιο, με τον Βλάχοβιτς να αμοίβεται αρχικά με εννέα εκατομμύρια ευρώ το χρόνο, ένα ποσό που θα ανέβει στα 11 εκατομμύρια ευρώ με τη μορφή των μπόνους αν ο 23χρονος άσος εκπληρώσει τους σχετικούς όρους. Η συμφωνία με τη Γιουβέντους αναμένεται να είναι με περισσότερα από 80 εκατομμύρια ευρώ.

Ο Βλάχοβιτς βρίσκεται στη Γιουβέντους από τον Ιανουάριο του 2022, όταν και αποκτήθηκε με περίπου 82 εκατομμύρια ευρώ από τη Φιορεντίνα. Έκτοτε ο Σέρβος έχει καταγράψει 63 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις, με απολογισμό 23 γκολ και έξι ασίστ. Την περασμένη σεζόν σε 42 εμφανίσεις μέτρησε 14 γκολ και τέσσερις ασίστ.

Πως επηρεάζει τον Λουκάκου η μεταγραφή του Βλάχοβιτς 

Η εξέλιξη αυτή επηρεάζει και το μέλλον του Ρομέλου Λουκάκου αφού η Γιουβέντους έχει καταθέσει πρόταση στην Τσέλσι ωστόσο αυτή θα ενεργοποιηθεί μόνο αν αποχωρήσει τελικά ο Ντούσαν Βλάχοβιτς. Συγκεκριμένα η πρόταση των «μπιανκονέρι» είναι 37,5 εκατομμύρια ευρώ συν ακόμα 2,5 με τη μορφή των μπόνους.

Οι καυγάδες με τον Αλέγκρι και η «προδοσία» για τη Μίλαν οδήγησαν τον Μπονούτσι στην έξοδο από την Γιουβέντους
SERIE A

14:29 - 14.07.2023

Οι καυγάδες με τον Αλέγκρι και η «προδοσία» για τη Μίλαν οδήγησαν τον Μπονούτσι στην έξοδο από την Γιουβέντους

Το γεγονός ότι ο Λεονάρντο Μπονούτσι είχε τεταμένες σχέσεις με τον Μασιμιλιάνο Αλέγκρι, οδήγησαν την Γιουβέντους να πάρει την απόφαση για την αποχώρηση του Ιταλού αμυντικού.

Υπενθυμίζουμε ότι χθες η Ίντερ είχε καταθέσει την τελευταία της πρόταση στην Τσέλσι για τον Ρομέλου Λουκάκου ωστόσο οι διοικούντες της ομάδας έγιναν έξαλλοι όταν έμαθαν πως ο Βέλγος επιθετικός ήρθε σε επαφή και με τη Γιουβέντους. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα οι «νερατζούρι» να πάρουν πίσω την προσφορά των 35 εκατομμυρίων ευρώ (+5 εκατομμύρια σε μπόνους) και να αποσυρθούν από τη διεκδίκηση του.