Επιστρέφει στη Παρί Σεν Ζερμέν ο Σίμονς

Τσάβι Σίμονς

i

©PrtScr

Επιστρέφει στη Παρί Σεν Ζερμέν ο Σίμονς

Η Παρί Σεν Ζερμέν ενεργοποίησε τη ρήτρα αγοράς του Τσάβι Σίμονς, προκειμένου να τον πάρει πίσω από την Αϊντχόφεν, σύμφωνα με των «γκουρού» των μεταγραφών, Φαμπρίτσιο Ρομάνο. Οι Γάλλοι

Την επιστροφή προς το Παρίσι και την Παρί Σεν Ζερμέν φαίνεται ότι θα πάρει το παιδί-θαύμα του ολλανδικού ποδοσφαίρου, Τσάβι Σίμονς. 

Σύμφωνα με των «γκουρού» των μεταγραφών, Φαμπρίτσιο Ρομάνο, η Παρί Σεν Ζερμέν αποφάσισε να ενεργοποιήσει την οψιόν αγοράς, η οποία ανέρχεται στα έξι εκατομμύρια ευρώ από την Αϊντχόφεν που είχε βάλει για τον Τσάβι Σίμονς. 

Επίσης ο Ιταλός δημοσιογράφος αναφέρει πως εάν ο Κιλιάν Εμπαπέ ή ο Νεϊμάρ αποχωρήσουν ο Ολλανδός ποδοσφαιριστής θα παραμείνει στην γαλλική πρωτεύουσα. Όμως αν μείνουν και οι δύο τους τότε ο Σίμονς πρόκειται να δοθεί δανεικός σε κάποια άλλη ομάδα.

Το καλοκαίρι του 2022 λοιπόν η Παρί Σεν Ζερμέν άφησε τον Σίμονς να αποχωρήσει ως ελεύθερος και να μεταγραφεί στην Αϊντχόφεν. Οι Παριζιάνοι όμως προνόησαν για την εξέλιξη του παίκτη και τοποθέτησαν μια ρήτρα επαναγοράς στα έξι εκατομμύρια ευρώ.

Την περασμένη σεζόν που ολοκληρώθηκε ο Σίμονς ήταν εντυπωσιακός αφού σε 48 εμφανίσεις σε όλες τις διοργανώσεις είχε καταγράψει 22 γκολ και 12 ασίστ. Επιπλέον κλήθηκε και στην αποστολή της Εθνικής Ολλανδίας για το Μουντιάλ του Κατάρ και έκανε το ντεμπούτο του στη νίκη με 3-1 επί των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής. 

Τι είπε ο Ντέιβιντ Μπέκαμ για να καλωσορίσει τον Λιονέλ Μέσι στην Ίντερ Μαϊάμι
REST OF THE WORLD

22:32 - 15.07.2023

Τι είπε ο Ντέιβιντ Μπέκαμ για να καλωσορίσει τον Λιονέλ Μέσι στην Ίντερ Μαϊάμι

Ο Λιονέλ Μέσι ανακοινώθηκε και επίσημα από την Ίντερ Μαϊάμι, μετά τη λήξη του συμβολαίου του με την Παρί Σεν Ζερμέν. Μάλιστα ο μέτοχος της ομάδας και πρώην θρύλος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ Ντέιβιντ Μπέκαμ θέλησε να καλωσορίσει τον Αργεντίνο σταρ.

Υπενθυμίζουμε ότι η Παρί Σεν Ζερμέν έχει  ανακοινώσει την απόκτηση των Λουκάς Ερναντές, Μανουέλ Ουγκάρτε, Καγκ-Ιν Λι, Μάρκο Ασένσιο, Μίλαν Σκρίνιαρ και Τσερ Ντουρ.