Τι είπε ο Ντέιβιντ Μπέκαμ για να καλωσορίσει τον Λιονέλ Μέσι στην Ίντερ Μαϊάμι

Τι είπε ο Ντέιβιντ Μπέκαμ για να καλωσορίσει τον Λιονέλ Μέσι στην Ίντερ Μαϊάμι

Άγγελος Φραγκισκάτος 22:32 - 15.07.2023 / Ανανεώθηκε: 22:33 - 15.07.2023

Ο Λιονέλ Μέσι ανακοινώθηκε και επίσημα από την Ίντερ Μαϊάμι, μετά τη λήξη του συμβολαίου του με την Παρί Σεν Ζερμέν. Μάλιστα ο μέτοχος της ομάδας και πρώην θρύλος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ Ντέιβιντ Μπέκαμ θέλησε να καλωσορίσει τον Αργεντίνο σταρ.

Το «σύμβολο» της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ Ντέιβιντ Μπέκαμ καλωσόρισε τον Λιονέλ Μέσι στην Ίντερ Μαϊάμι μετά την επίσημη επιβεβαίωση της μεταγραφής του. 

Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής είναι μέτοχος της αμερικανικής ομάδας και βοήθησε να ολοκληρωθεί η μεγαλύτερη συμφωνία στην ιστορία του πρωταθλήματος των ΗΠΑ. Ο Μέσι ήρθε με ελεύθερη μεταγραφή από την Παρί Σεν Ζερμέν, αφού απέρριψε την πρόταση της Αλ Χιλάλ, υπογράφοντας μέχρι το καλοκαίρι του 2025. 

Η συμφωνία ήταν κοινή γνώση εδώ και αρκετό καιρό, αλλά τώρα έχει ανακοινωθεί επίσημα. Ο Μπέκαμ αποκάλυψε τη χαρά του που έκανε πραγματικότητα ένα όνειρο 10 ετών. «Πριν από δέκα χρόνια, όταν ξεκίνησα το ταξίδι μου για να φτιάξω μια νέα ομάδα στο Μαϊάμι, είπα ότι ονειρευόμουν να φέρω τους καλύτερους παίκτες στον κόσμο σε αυτή την εκπληκτική πόλη», είπε. 

«Παίκτες που μοιράζονταν τη φιλοδοξία που είχα όταν μπήκα στους LA Galaxy να βοηθήσω στην ανάπτυξη του ποδοσφαίρου στις ΗΠΑ και να χτίσω μια κληρονομιά για την επόμενη γενιά σε αυτό το άθλημα που αγαπάμε τόσο πολύ. Σήμερα αυτό το όνειρο έγινε πραγματικότητα. Δεν θα μπορούσα να είμαι πιο περήφανος που ένας παίκτης του διαμετρήματος του Λέο (Μέσι) εντάσσεται στην ομάδα μας, αλλά είμαι επίσης στην ευχάριστη θέση να καλωσορίσω έναν καλό φίλο, έναν καταπληκτικό άνθρωπο και την όμορφη οικογένειά του να ενταχθούν στην κοινότητά μας. Η επόμενη φάση της περιπέτειάς μας ξεκινά εδώ και ανυπομονώ να δω τον Λέο να αγωνίζεται στο γήπεδο». 

Σε δήλωση του συλλόγου, ο Μέσι είπε: «Είμαι πολύ ενθουσιασμένος που ξεκινάω αυτό το επόμενο βήμα στην καριέρα μου με την Ίντερ Μαϊάμι και στις Ηνωμένες Πολιτείες. Αυτή είναι μια φανταστική ευκαιρία και μαζί θα συνεχίσουμε να χτίζουμε αυτό το όμορφο έργο. Η ιδέα είναι να συνεργαστούμε για να πετύχουμε τους στόχους που θέσαμε και είμαι πολύ πρόθυμος να αρχίσω να βοηθάω εδώ στο νέο μου σπίτι».