Νέο «καρφί» από τον Αλ Κελαϊφί στον Εμπαπέ: «Οποιος δεν θέλει να παίξει για αυτήν την ομάδα δεν πρέπει να είναι εδώ»

Κιλιάν Εμπαπέ

i

©Photo by Andy Cheung/Getty Images/Ideal Images

Νέο «καρφί» από τον Αλ Κελαϊφί στον Εμπαπέ: «Οποιος δεν θέλει να παίξει για αυτήν την ομάδα δεν πρέπει να είναι εδώ»

Κώστας Τόπας 08:30 - 19.07.2023 / Ανανεώθηκε: 08:30 - 19.07.2023

Ο Νασέρ Αλ Κελαϊφί παρακολούθησε από κοντά την πρώτη προπόνηση της Παρί για τη νέα σεζόν και μετά το τέλος της έριξε το «καρφί» του στον Κιλιάν Εμπαπέ, του οποίου το μέλλον παραμένει αμφίβολο.

Ο πρόεδρος του συλλόγου, Νασέρ Αλ Κελαϊφί έδωσε το «παρών» στην πρώτη προπόνηση της ομάδας και άφησε ξεκάθαρο μήνυμα για όλους τους παίκτες του. 

«Κανείς δεν είναι πάνω από την ομάδα, ούτε εγώ, και όποιος δεν θέλει να παίξει για αυτή την ομάδα ή δεν τη σέβεται δεν πρέπει να είναι εδώ. Ο σύλλογος έχει φτιάξει τις καλύτερες εγκαταστάσεις στον κόσμο για τους οι παίκτες. Τώρα δεν υπάρχουν δικαιολογίες», ανέφερε αρχικά και συνέχισε:

«Δεν πρόκειται να σας λείψει τίποτα. Πρέπει να συγκεντρωθούμε στην απόδοση και μετά θα έρθουν τα αποτελέσματα. Μπορούμε να παίξουμε υπέροχο ποδόσφαιρο και οι παίκτες πρέπει να ανταποκρίνονται στους φιλάθλους και τον σύλλογο που τους υποστηρίζει», δήλωσε ο ισχυρός άνδρας των Παριζιάνων.

Η Παρί έδωσε τελεσίγραφο στον Εμπαπέ στις αρχές αυτού του μήνα, εάν δεν ανανεώσει το συμβόλαιό του πριν από τις ερχόμενες 31 Ιουλίου, θα θεωρηθεί «τελειωμένος» και ο σύλλογος θα βγει στην αγορά για την πώλησή του. Η πρόθεση του παίκτη ήταν να παίξει αυτή τη σεζόν στον σύλλογο και στη συνέχεια να καθορίσει το μέλλον του την επόμενη χρονιά, όπου θα μπορούσε να φύγει από την Παρί ως ελεύθερος χωρίς να γεμίσει με χρήματα τα ταμεία της ομάδας.

«Η σχέση δεν ήταν πάντα εύκολη την περασμένη σεζόν, αυτό είναι αλήθεια, αλλά θέλω από το πρώτο παιχνίδι να σέβεστε τους οπαδούς. Μετά τους αγώνες θέλω να πηγαίνετε να βλέπετε τους φιλάθλους. Πληρώνουν για να έρθουν να σας δουν, να σας υποστηρίξουν. Πρέπει να το σεβαστείτε αυτό, ακόμα κι αν είναι δύσκολο μερικές φορές», κατέληξε ο Αλ Κελαϊφί.