Παρί Σεν Ζερμέν: Στη Λειψία με τη μορφή δανεισμού ο Τσάβι Σίμονς

Τσάβι Σίμονς

i

©PrtScr

Παρί Σεν Ζερμέν: Στη Λειψία με τη μορφή δανεισμού ο Τσάβι Σίμονς

Άγγελος Φραγκισκάτος 17:36 - 18.07.2023 / Ανανεώθηκε: 17:39 - 18.07.2023

Η Λειψία ήρθε σε συμφωνία με την Παρί Σεν Ζερμέν για τον δανεισμό του Τσάβι Σίμονς, ο οποίος την περασμένη σεζόν αγωνίστηκε στην Αϊντχόφεν.

Η Λειψία ήρθε σε πλήρη συμφωνία με την Παρί Σεν Ζερμέν για τον δανεισμό του Τσάβι Σίμονς για τον επόμενο χρόνο. 

Ο Σίμονς την περασμένη σεζόν αγωνίστηκε με τη φανέλα της Αϊντχόφεν, όπου αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ στο ολλανδικό πρωτάθλημα, μαζί με τον Τάσο Δουβίκα.

Σύμφωνα με τον Ιταλό δημοσιογράφο, Φαμπρίτσιο Ρομάνο στη συμφωνία μεταξύ των δύο ομάδων δεν θα υπάρχει οψιόν αγοράς, με τον Ολλανδό ποδοσφαιριστή να επιστρέφει το επόμενο καλοκαίρι στην Παρί Σεν Ζερμέν. 

Μάλιστα η ομάδα του Μάρκο Ρόζε έχει αποκτήσει τον Λόις Οπεντά από την Λανς, καλύπτοντας έτσι το κενό του Ντόμινικ Σόμποζλαϊ, ο οποίος πήγε στην Αγγλία για λογαριασμό της Λίβερπουλ.

Θυμίζουμε ότι το καλοκαίρι του 2022 η Παρί Σεν Ζερμέν άφησε τον Σίμονς να αποχωρήσει ως ελεύθερος και να μεταγραφεί στην Αϊντχόφεν. Οι Παριζιάνοι όμως προνόησαν για την εξέλιξη του παίκτη και τοποθέτησαν μια ρήτρα επαναγοράς στα έξι εκατομμύρια ευρώ. 

H... γοργόνα σύντροφος του Τραπ εντυπωσιάζει στις θάλασσες της Μυκόνου
BUNDESLIGA

16:39 - 17.07.2023

H... γοργόνα σύντροφος του Τραπ εντυπωσιάζει στις θάλασσες της Μυκόνου

Τη Μύκονο επέλεξε για καλοκαιρινό του προορισμό ο τερματοφύλακας της Άιντραχτ Φρανκφούρτης, Κέβιν Τραπ. Παρέα του η εκθαμβωτική σύντροφος του, Ιζαμπέλ Γκουλάρτ, που εντυπωσιάζει τους πάντες με την ομορφιά της.

Την περασμένη σεζόν που ολοκληρώθηκε ο Σίμονς ήταν εντυπωσιακός αφού σε 48 εμφανίσεις σε όλες τις διοργανώσεις είχε καταγράψει 22 γκολ και 12 ασίστ. Επιπλέον κλήθηκε και στην αποστολή της Εθνικής Ολλανδίας για το Μουντιάλ του Κατάρ και έκανε το ντεμπούτο του στη νίκη με 3-1 επί των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής.