H... γοργόνα σύντροφος του Τραπ εντυπωσιάζει στις θάλασσες της Μυκόνου

H... γοργόνα σύντροφος του Τραπ εντυπωσιάζει στις θάλασσες της Μυκόνου

Sportal newsroom 16:39 - 17.07.2023 / Ανανεώθηκε: 16:39 - 17.07.2023

Τη Μύκονο επέλεξε για καλοκαιρινό του προορισμό ο τερματοφύλακας της Άιντραχτ Φρανκφούρτης, Κέβιν Τραπ. Παρέα του η εκθαμβωτική σύντροφος του, Ιζαμπέλ Γκουλάρτ, που εντυπωσιάζει τους πάντες με την ομορφιά της.

Η Μύκονος είναι ένας must προορισμός για εκείνους που... αντέχει η τσέπη τους. Κάθε χρόνο, ουκ ολίγες διασημότητες επιλέγουν το νησί των Κυκλάδων για τις καλοκαιρινές τους διακοπές και ανάμεσα τους βρίσκονται και ποδοσφαιριστές. Ένας από αυτούς είναι και ο Κέβιν Τραπ, με τον τερματοφύλακα της Άιντραχτ Φρανκφούρτης να ταξιδεύει στη χώρα μας, προκειμένου να αποφορτιστεί από μία δύσκολη σεζόν.

Παρέα του ήταν η... σαγηνευτική σύντροφος του, Ιζαμπέλ Γκουλάρτ, η οποία έχει αφήσει άφωνους τους πάντες στις παραλίες που επισκέπτεται. Η ίδια μοιράστηκε αρκετές από τις στιγμές της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης της και οι ακόλουθοι της έμειναν θαμπωμένοι από την ομορφιά της.

Μάλιστα, πριν από λίγα 24ωρα, το ζευγάρι εθεάθη σε ένα ιδιωτικό σκάφος, με τη «Sun» να αποτυπώνει σε φωτογραφίες τις προσωπικές τους στιγμές. Εντύπωση προκάλεσε το μαγιό που φόραγε η καλλονή, το οποίο ήταν αρκετά αποκαλυπτικό.

Εφτά χρόνια μαζί ο Τραπ και η Γκουλάρτ

Αρκετά χρόνια μαζί είναι ο Κέβιν Τραπ και η Ιζαμπέλ Γκουλάρτ, οι οποίοι τον περασμένο Οκτώβριο έκλεισαν εφτά χρόνια σχέσης. Το δημοφιλές μοντέλο και ο έμπειρος κίπερ μπορεί να βρίσκονται σε μεγάλη απόσταση, λόγω των υποχρεώσεων που έχουν αμφότεροι, όμως αυτό δεν έχει σταθεί εμπόδιο στο ρομάντζο τους. 

Ο Ρούμπεν Ντίας βρίσκεται στη Μύκονο και οι φήμες για τη νέα σχέση του με διάσημη ηθοποιό οργιάζουν...
PREMIER LEAGUE

19:04 - 15.07.2023

Ο Ρούμπεν Ντίας βρίσκεται στη Μύκονο και οι φήμες για τη νέα σχέση του με διάσημη ηθοποιό οργιάζουν...

Η πανέμορφη ηθοποιός, Ντεμέτ Όζντεμιρ, χώρισε πρόσφατα με τον σύζυγο της, Ογουζάν Κοτς, έπειτα από μόλις 8 μήνες γάμου. Ωστόσο γρήγορα η ίδια φάνηκε να... καλύπτει το κενό, «πέφτοντας» στην αγκαλιά του ποδοσφαιριστή της Μάντσεστερ Σίτι, Ρούμπεν Ντίας.

O 32χρονος τερματοφύλακας έγινε viral τον περασμένο Νοέμβριο, όταν πήρε μια κιθάρα και άρχισε να παίζει για την αγαπημένη του που έκλεισε τα 38 της χρόνια. «Το πρώτο μου τραγούδι στην κιθάρα για σένα! Σήμερα είναι η μέρα σου, τα γενέθλιά σου! Σου εύχομαι όλο τον κόσμο! Πολλή αγάπη, ευτυχία και καλή υγεία! Εύχομαι η μέρα σου να είναι τόσο ξεχωριστή όσο είσαι εσύ για μένα! Σε αγαπώ τόσο πολύ!», ανέφερε στην ανάρτηση του στο Instagram.