Στη Μύκονο για διακοπές ο Βενγκέρ παρέα με μία... μυστηριώδη γυναίκα (vid)
i

© Intime & Screenshot

Στη Μύκονο για διακοπές ο Βενγκέρ παρέα με μία... μυστηριώδη γυναίκα (vid)

Sportal newsroom 22:17 - 12.07.2023 / Ανανεώθηκε: 22:17 - 12.07.2023

Στη Μύκονο εντόπισε ο φακός της κάμερας τον Αρσέν Βενγκέρ, με τον πρώην προπονητή και νυν στέλεχος της FIFA να απολαμβάνει τις διακοπές του έχοντας παρέα...

Εδώ και λίγα 24ωρα ο καύσωνας «Κλέων» έχει κάνει αισθητή την απουσία του στην Ελλάδα, με τον κόσμο να βουτάει μέχρι και στα... σιντριβάνια για να δροσιστεί. Ωστόσο αυτά τα προβλήματα δεν ταλαιπωρούν τον Αρσέν Βενγκέρ, ο οποίος βρίσκεται στο σημείο που πρέπει για να αντιμετωπίσει τη ζέστη.

Στη Μύκονο με μία... μυστηριώδη γυναίκα ο Βενγκέρ

Ο Γάλλος πρώην προπονητής της Άρσεναλ και νυν στέλεχος της FIFA, εθεάθη από τον φακό το «MykonosTV» να απολαμβάνει τις διακοπές του στο νησί των Κυκλάδων. Ο ίδιος έβαλε το μαγιό του και παρέα μία... μυστηριώδη γυναίκα έριξε τις βουτιές του στη θάλασσα. Φυσικά, η απορία που γεννήθηκε στα social media είναι το ποια ήταν η νεαρή που συνόδευε τον Γάλλο.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Βενγκέρ ήταν παντρεμένος με την πρώην μπασκετμπολίστρια, Ανι Μπρόστερχους, με την οποία μάλιστα απέκτησαν και μία κόρη, ονόματι Λέα. Οι δύο τους, ωστόσο, χώρισαν το 2015.

Θυμίζουμε πως από τον Νοέμβριο του 2019, ο 73χρονος έγινε Αρχηγός Παγκόσμιας Ανάπτυξης Ποδοσφαίρου της FIFA ένας ρόλος στον οποίο είναι υπεύθυνος για την επίβλεψη και την καθοδήγηση της ανάπτυξης και της ανάπτυξης του αθλήματος. Έχει αναλάβει επίσης την ανώτερη εξουσία ως μέλος των Ποδοσφαιρικών και Τεχνικών Συμβουλευτικών Επιτροπών που εμπλέκονται στην αναθεώρηση της IFAB , δίνοντας κρίση για αλλαγές κανόνων με εντολή της FIFA

Σε αυτόν τον ρόλο, ο Βενγκέρ εισήχθη επίσης πρόεδρος της εκτελεστικής ομάδας της FIFA που διεξάγει τεχνική ανάλυση επίσημων τουρνουά της FIFA και παρέχει σχόλια. Μετά την αποχώρησή του από την Άρσεναλ, σε μια προεπισκόπηση του δεύτερου βιβλίου του, αποκάλυψε ότι «η FIFA μου έκανε μια προσφορά, την οποία αποδέχτηκα γιατί είναι μια νέα πρόκληση». Το 2019, ο Βενγκέρ επένδυσε στην εταιρεία αθλητικής τεχνολογίας Playermaker.