«Οι Περιπέτειες του Joker»: Ο Νίκολα Γιόκιτς κάνει βουτιές και κωλοτούμπες στα δροσερά νερά του ποταμιού (vid)
i

printscreen

«Οι Περιπέτειες του Joker»: Ο Νίκολα Γιόκιτς κάνει βουτιές και κωλοτούμπες στα δροσερά νερά του ποταμιού (vid)

Γιώργος Γαβριλάκης 08:29 - 11.07.2023 / Ανανεώθηκε: 08:30 - 11.07.2023

Οι καλοκαιρινές διακοπές του Νίκολα Γιόκιτς μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος του ΝΒΑ συνεχίζουν να παράγουν highlights και η ανάποδη βουτιά του από τη βάρκα στα νερά του ποταμιού της Βοσνίας ήταν άψογη τεχνικά και διασκεδαστική.

Ήταν πολύ ο κόσμος, ντόπιοι και τουρίστες, που βρέθηκαν στο ίδιο μέρος (ένα ποτάμι της Βοσνίας), την ίδια ώρα (ένα πρωινό του Ιουλίου). Ανάμεσά τους και ο Νίκολα Γιόκιτς. Και επειδή δούμε στην εποχή που όλοι αναπνέουν κρατώντας ένα έξυπνο τηλέφωνο στο χέρι, τα έργα και οι ημέρες του πρωταθλητή ΝΒΑ με τους Ντένβερ Νάγκετς έχουν καταγραφεί στις μνήμες της τεχνολογίας. 

Αφού πρώτα κυκλοφόρησε το βίντεο με την... είδηση «ο Γιόκιτς κάνει ράφτινγκ», τώρα έχουμε το δεύτερο επεισόδιο της σειράς «Οι περιπέτειες του Joker». Ο Σέρβος σέντερ με άνεση επιπέδου αθλητή ενόργανης γυμναστικής, παρά το μπόι του και τα κιλά του έκανε επίδειξη ευλυγισίας. Όσοι τον θεωρούν υπέρβαρο ή αργοκίνητο, θα πρέπει να αναπροσαρμόσουν το scouting report τους γιατί η εκτέλεση της βουτιάς είχε άψογη τεχνική, όπως το μακρινό σουτ του ή η baseball πάσα του. 

Ο Γιόκιτς κάνει διακοπές στα Βαλκάνια. Κυρίως στην πατρίδα του, τη Σερβία και το χωριό του το Σομπόρ, αλλά περιδιαβαίνει σε περιοχές κατά μήκος της πάλαι ποτέ Γιουγκοσλαβίας. Τις προηγούμενες μέρες τις πέρασε στη Βοσνία, ενώ η Ομοσπονδία της χώρας του ακόμα περιμένει την οριστική του απάντηση για τη συμμετοχή του στο Παγκόσμιο Κύπελλο που ξεκινάει στις 25 Αυγούστου. 

Μία φωτογραφία του Νίκολα Γιόκιτς και των Νάγκετς εκτέθηκε στο Λούβρο, στην ίδια αίθουσα με τη Μόνα Λίζα (vid)
NBA

16:04 - 09.07.2023

Μία φωτογραφία του Νίκολα Γιόκιτς και των Νάγκετς εκτέθηκε στο Λούβρο, στην ίδια αίθουσα με τη Μόνα Λίζα (vid)

Ένα τολμηρός φίλαθλος των Ντένβερ Νάγκετς και θαυμαστής του Νίκολα Γιόκιτς, ταξίδεψε μέχρι το Παρίσι και είχε μία αποστολή: Να βάλει την φωτογραφία της απονομής του πρωταθλήματος στο ΝΒΑ δίπλα στον πίνακα του Λεονάρντο Ντα Βίντσι.

Βέβαια, ο κόουτς Σβέτισλαβ Πέσιτς, έχει πάρει... χαμπάρι πως δύσκολα θα τον έχει μαζί του και μιας και μάλλον θα απουσιάσει και ο Βασίλιε Μίτσιτς των Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ, «στήνει» την ομάδα πάνω στον Μπόγκνταν Μπογκντάνοβιτς των Ατλάντα Χοκς.