Ο Γιόκιτς πήγε σε μίνι - μάρκετ στη Βοσνία δεν τον αναγνώρισαν και του είπαν «ψηλός είσαι, να παίξεις μπάσκετ»

Ο Γιόκιτς πήγε σε μίνι - μάρκετ στη Βοσνία δεν τον αναγνώρισαν και του είπαν «ψηλός είσαι, να παίξεις μπάσκετ»

Δημήτρης Χούπης 13:24 - 07.07.2023 / Ανανεώθηκε: 13:58 - 07.07.2023

Ο Νίκολα Γιόκιτς μπήκε σε ένα μίνι - μάρκετ στη Βοσνία για να ψωνίσει, αλλά η ταμίας δεν τον αναγνώρισε, προτείνοντάς του να παίξει μπάσκετ επειδή είναι πολύ ψηλός.

Ο Νίκολα Γιόκιτς βρίσκεται σε διακοπές και ξεκουράζεται μετά την ονειρική γι' αυτόν χρονιά, αφού κατέκτησε το πρωτάθλημα στο NBA. Ο Σέρβος σέντερ λοιπόν συνεχίζει το τουρ σε διάφορες χώρες της Ευρώπης και αυτή τη φορά βρίσκεται στη Βοσνία. 

Εκεί μάλιστα έλαβε μέρος σε μια τρελή ιστορία. Ο Γιόκιτς μπήκε σε ένα μίνι - μάρκετ για να ψωνίσει. Η ταμίας λοιπόν φαίνεται ότι δεν τον αναγνώρισε, καθώς την άκουσε να θαυμάζει το ύψος του και να του προτείνει να ασχοληθεί με το μπάσκετ. Ο Σέρβος το πήρε στην πλάκα, απαντώντας: «Έχετε δίκιο κυρία, πρέπει να το κάνω» και έφυγε με τα ψώνια του χωρίς να έχει συμβεί κάτι. 

Λίγες μέρες πριν ο 28χρονος ήταν στη Νάπολη και σε κάποιο σημείο βρέθηκε σε έναν ιππόδρομο, όταν ένας οπαδός τον είδε και έσπευσε να τον χαιρετήσει. Ο σέντερ των Νάγκετς μάλιστα ήταν αρκετά ευγενικός μαζί του, αφού κάθισε να πιούν μια μπύρα παρέα. 

Στον «αέρα» η συμμετοχή του Μίτσιτς στο Παγκόσμιο Κύπελλο 2023 λόγω... ΝΒΑ
FIBA WORLD CUP

22:12 - 06.07.2023

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Στον «αέρα» η συμμετοχή του Μίτσιτς στο Παγκόσμιο Κύπελλο 2023 λόγω... ΝΒΑ

Ο Βασίλιε Μίτσιτς μετακόμισε στις ΗΠΑ, για λογαριασμό των Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ και σύμφωνα με πληροφορίες του Sportal η συμμετοχή του στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 2023 είναι εξαιρετικά αμφίβολη. Οι επαφές με «δικά του πρόσωπα» και η επιθυμία του παίκτη.

Ο Γιόκιτς την ίδια ώρα φαίνεται ότι είναι εξαιρετικά αμφίβολος για το Παγκόσμιο Κύπελλο. Όπως έκανε γνωστό ο προπονητής της Σερβίας. Σβέτισλαβ Πέσιτς ανέφερε ότι ακόμα δεν είναι ξεκάθαρο αν θα μπορέσει να υπολογίζει τον 28χρονο. 

«Δεν είμαι ακόμα σίγουρος και δεν είναι ακόμα ξεκάθαρο αν θα μπορώ να υπολογίζω στον Νίκολα Γιόκιτς», ήταν τα λόγια του.