Μία φωτογραφία του Νίκολα Γιόκιτς και των Νάγκετς εκτέθηκε στο Λούβρο, στην ίδια αίθουσα με τη Μόνα Λίζα (vid)

Μία φωτογραφία του Νίκολα Γιόκιτς και των Νάγκετς εκτέθηκε στο Λούβρο, στην ίδια αίθουσα με τη Μόνα Λίζα (vid)

Γιώργος Γαβριλάκης 16:04 - 09.07.2023 / Ανανεώθηκε: 19:47 - 09.07.2023

Ένα τολμηρός φίλαθλος των Ντένβερ Νάγκετς και θαυμαστής του Νίκολα Γιόκιτς, ταξίδεψε μέχρι το Παρίσι και είχε μία αποστολή: Να βάλει την φωτογραφία της απονομής του πρωταθλήματος στο ΝΒΑ δίπλα στον πίνακα του Λεονάρντο Ντα Βίντσι.

Ένα από τα πρώτα πράγματα που βλέπει κανείς μόλις μπει στο Μουσείο του Λούβρου είναι η Αφροδίτη της Μύλου. Το έργο τέχνης του Αγήσανδρου της Αντιοχείας, που το φιλοτέχνησε κάπου ανάμεσα στο 150-50 προ Χριστού, αποτελεί την πρώτη... εμπειρία των τουριστών. Αμέσως, μετά όλοι αναζητούν τη Μόνα Λίζα και στήνονται στη σειρά για να την αντικρίσουν. 

Κάποιοι είχαν την ευκαιρία στην ίδια αίθουσα που κυριαρχεί ο πίνακας του Λεονάρντο Ντα Βίντσι, να δουν και τον Νίκολα Γιόκιτς να σηκώνει το τρόπαιο του ΝΒΑ. Διότι, ένας φίλαθλος των Ντένβερ Νάγκετς και θαυμαστής του Σέρβου σούπερ σταρ, βρέθηκε στο Παρίσι, επισκέφθηκε το Μουσείο και είχε μία κρυφή και παράνομη αποστολή. 

O Γιόκιτς άφησε τα άλογα και τα πανηγύρια και πήρε τα... ποτάμια (vid)
NBA

15:25 - 09.07.2023

O Γιόκιτς άφησε τα άλογα και τα πανηγύρια και πήρε τα... ποτάμια (vid)

Βρέθηκε για ολιγοήμερες διακοπές στη Βοσνία και ο πρωταθλητής ΝΒΑ, Νίκολα Γιόκιτς, εντοπίστηκε σε ποτάμι να κάνει ράφτινγκ. Συνεχίζει τις στιγμές χαλάρωσης του καλοκαιριού, ενώ εντάσσει στο ημερήσιο πρόγραμμα και... extreme sports.

Είχε τυπώσει τη φωτογραφία της απονομής του πρωταθλήματος του «μαγικού πλανήτη», την είχε βάλει σε κάδρο, την... πέρασε μέσα στην αίθουσα και όταν κανείς δεν κοίταγε, την έβαλε στον τοίχο! Ολόκληρη η περιπέτεια του, βιντεοσκοπήθηκε και το κατόρθωμά του καταγράφεται ως ιστορικό.