Θα το πάρει το... κορίτσι ο Λούκα Ντόντσιτς! Η «παραμυθένια» πρόταση γάμου στην αγαπημένη του (vid)
i

printscreen

Θα το πάρει το... κορίτσι ο Λούκα Ντόντσιτς! Η «παραμυθένια» πρόταση γάμου στην αγαπημένη του (vid)

Γιώργος Γαβριλάκης 10:35 - 08.07.2023 / Ανανεώθηκε: 10:42 - 08.07.2023

Ο Λούκα Ντόντσιτς έδωσε το δακτυλίδι και έκανε την πρόταση γάμου στην λατρεμένη του Αναμαρία, με την οποία έχει σχέση πολύ πριν εμφανιστεί στο ΝΒΑ. Ο 24χρονος σούπερ σταρ των Ντάλας Μάβερικς προφανώς και άκουσε το πολυπόθητο «Ναι!» από την όμορφη ξανθομάλλα.

Στις 7 Ιουλίου είχαν επέτειο. Ίσως έτσι εξηγείται το Νο 77 που φοράει στην πλάτη του ο Λούκα Ντόντσιτς με τους Ντάλας Μάβερικς. Η σχέση του με την αγαπημένη του Αναμαρία Γκολτές ξεκίνησε πριν πολλά καλοκαίρια, σχεδόν από τα εφηβικά τους χρόνια και τώρα ανοίγει ο επόμενος κύκλος της κοινής τους ζωής. 

Την ίδια ημερομηνία που γνωρίστηκαν, αλλά εν έτη 2023, ο κορυφαίος γκαρντ έκανε πρόταση γάμου στην Αναμαρία κι ενώ βρίσκονταν οι δυο τους σε διακοπές στη λίμνη Μπλεντ της πατρίδας τους. Πρόκειται για μία πολύ όμορφη περιοχή που βρίσκεται βορειοδυτική της Λιουμπλιάνας, πρωτεύουσα της Σλοβενίας και γενέτειρας της ξανθομάλλας κοπέλας. 

Ο Ντόντσιτς πάντως, γεννήθηκε στο Μάριμπορ, στη δεύτερη μεγαλύτερη πόλη της χώρας, ενώ οι δυο τους γνωρίστηκαν κάπου... κάποτε στη Σλοβακία. Ίσως σε... σχολική εκδρομή, όπως λέει ο μύθος. 

Ο μελλοντική σύζυγος του Ντόντσιτς, είναι 25 ετών, δηλαδή έναν χρόνο μεγαλύτερη από τον σύντροφό της. Ασχολείται με το μόντελινγκ, κυρίως μέσω του Instagram, ενώ έχει σπουδάσει Οικονομικά στο Πανεπιστήμιο της Λιουμπλιάνας. 

Στο μεταξύ, ο Λούκα Ντόντσιτς που προέρχεται από μία... περίεργη σεζόν με τους Ντάλας Μάβερικς, που ολοκληρώθηκε με την αποτυχία εισόδου στα Play Offs του ΝΒΑ, προετοιμάζεται προπονούμενος σκληρά για τη νέα σεζόν. Βέβαια, έκανε ένα διάλειμμα για να περάσει μερικές μέρες με την αγαπημένη του και να της κάνει πρόταση γάμο, αλλά ξαναμπαίνει άμεσα στο γήπεδο. 

Επίσης, δεν ετοιμάζεται μόνο για τον «μαγικό πλανήτη», αλλά και για την περιπέτεια του με την εθνική ομάδα της Σλοβενίας στο Παγκόσμιο Κύπελλο που ξεκινάει στις 25 Αυγούστου.

Tags: