O Γιόκιτς άφησε τα άλογα και τα πανηγύρια και πήρε τα... ποτάμια (vid)

O Γιόκιτς άφησε τα άλογα και τα πανηγύρια και πήρε τα... ποτάμια (vid)

Γιώργος Γαβριλάκης 15:25 - 09.07.2023 / Ανανεώθηκε: 15:27 - 09.07.2023

Βρέθηκε για ολιγοήμερες διακοπές στη Βοσνία και ο πρωταθλητής ΝΒΑ, Νίκολα Γιόκιτς, εντοπίστηκε σε ποτάμι να κάνει ράφτινγκ. Συνεχίζει τις στιγμές χαλάρωσης του καλοκαιριού, ενώ εντάσσει στο ημερήσιο πρόγραμμα και... extreme sports.

Με το που ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις του επί αμερικάνικου εδάφους και μάλιστα με τον πιο εντυπωσιακό τρόπο (δηλαδή, την κατάκτηση του πρωταθλήματος το ΝΒΑ) ο Νίκολα Γιόκιτς επέστρεψε στην πατρίδα του. 

Πρώτη του αποστολή ήταν να πάει στον στάβλο και να δει τα άλογά του, που τόσους μήνες ήταν μακριά τους. Στη συνέχεια, πέρασε ποιοτικό χρόνο με την οικογένειά του, διασκέδασε με φίλους και γνωστούς σε παραδοσιακά γλέντια του χωριού του και τώρα... πετάχτηκε στη Βοσνία για extreme sports! Αν και ο σούπερ σταρ των Ντένβερ Νάγκετς και MVP των τελικών δεν φαίνεται και για πολύ... extreme τύπος, το πήρε απόφαση και βγήκε με κανό στο ποτάμι για ράφτινγκ. 

Την ώρα που ο Joker συνεχίζει τις διακοπές του η Ομοσπονδίας της Σερβίας περιμένει την οριστική του απάντηση που έχει να κάνει με τη συμμετοχή του στο Παγκόσμιο Κύπελλο που ξεκινάει στα γήπεδα της Ιαπωνίας, της Ινδονησίας και των Φιλιππίνων, στις 25 Αυγούστου

Θα το πάρει το... κορίτσι ο Λούκα Ντόντσιτς! Η «παραμυθένια» πρόταση γάμου στην αγαπημένη του (vid)
NBA

10:35 - 08.07.2023

Θα το πάρει το... κορίτσι ο Λούκα Ντόντσιτς! Η «παραμυθένια» πρόταση γάμου στην αγαπημένη του (vid)

Ο Λούκα Ντόντσιτς έδωσε το δακτυλίδι και έκανε την πρόταση γάμου στην λατρεμένη του Αναμαρία, με την οποία έχει σχέση πολύ πριν εμφανιστεί στο ΝΒΑ. Ο 24χρονος σούπερ σταρ των Ντάλας Μάβερικς προφανώς και άκουσε το πολυπόθητο «Ναι!» από την όμορφη ξανθομάλλα.

Οι πιθανότητες μη συμμετοχής του έχουν... πολλαπλασιαστεί και η αμφιβολία για την παρουσία του στο μεγάλο τουρνουά της Ασίας είναι δεδομένη. Απλώς, θα πρέπει σύντομα ο ομοσπονδιακός τεχνικός, Σβέτισλαβ Πέσιτς, να ενημερωθεί για να καταστρώσει τα πλάνα του. Το ίδιο ισχύει και για τον Βασίλιε Μίτσιτς, η συμμετοχή του οποίο (επίσης) είναι στον αέρα.