Ο Ρούμπεν Ντίας βρίσκεται στη Μύκονο και οι φήμες για τη νέα σχέση του με διάσημη ηθοποιό οργιάζουν...
i

© Intime & Instagram

Ο Ρούμπεν Ντίας βρίσκεται στη Μύκονο και οι φήμες για τη νέα σχέση του με διάσημη ηθοποιό οργιάζουν...

Τζιοβάνι Ζάκαρη 19:04 - 15.07.2023

Η πανέμορφη ηθοποιός, Ντεμέτ Όζντεμιρ, χώρισε πρόσφατα με τον σύζυγο της, Ογουζάν Κοτς, έπειτα από μόλις 8 μήνες γάμου. Ωστόσο γρήγορα η ίδια φάνηκε να... καλύπτει το κενό, «πέφτοντας» στην αγκαλιά του ποδοσφαιριστή της Μάντσεστερ Σίτι, Ρούμπεν Ντίας.

Στις 28 Αυγούστου του 2022 η γνωστή Τουρκάλα ηθοποιός, Ντεμέτ Όζντεμιρ, παντρεύτηκε τον μουσικό και ηθοποιό, Ογουζάν Κοτς, με τους δύο τους να πλέουν σε πελάγη ευτιχίας. Ωστόσο ο έρωτας δεν κράτησε για πολύ και τον Απρίλιο του 2023, το ζευγάρι ανακοίνωσε ότι έπαιρνε διαζύγιο, το οποίο εκδόθηκε επίσημα στις 8 Μαΐου της ίδιας χρονιάς.

Η πλευρά της καλλιτέχνιδας έκανε λόγο για ένα διαζύγιο στο πλαίσιο «του σεβασμού και της αγάπης», εντούτοις το CNN Turk ανέφερε πως το ζευγάρι τσακώθηκε άσχημα και η Ντεμέτ έφυγε από το σπίτι τους. Όμως η διάσημη καλλιτέχνης δεν... έχασε χρόνο και η πίκρα κράτησε ελάχιστα, αφού η ίδια έσπευσε γρήγορα να καλύψει το κενό που της άφησε ο Κοτς.

Τα likes και η Μύκονος...

Η τουλάχιστον έτσι ισχυρίζονται τα τουρκικά Μέσα Ενημέρωσης, τα οποία υποστηρίζουν πως η 31χρονη βρήκε και πάλι την ευτυχία στην αγκαλιά ενός ποδοσφαιριστή, ο οποίος αποτελεί έναν από τους κορυφαίους κεντρικούς αμυντικούς τη δεδομένη στιγμή. Ο λόγος για τον Ρούμπεν Ντίας!

Πιο αναλυτικά, εδώ και αρκετές μέρες, τα ΜΜΕ της γειτονικής χώρας υποστήριζαν πως η Όζντεμιρ φλέρταρε με τον πασίγνωστο ποδοσφαιριστή της Μάντσεστερ Σίτι. Αφορμή είχαν σταθεί τα likes που έκανε ο 26χρονος στόπερ, στις αναρτήσεις της καλλονής στο Instagram. Πλέον, στη λίστα των ενδείξεων ήρθε να προστεθεί και η... Μύκονος. 

Τόσο ο νεαρός αμυντικός όσο και η ηθοποιός βρίσκονται για διακοπές στο «νησί των ανέμων», με αποτέλεσμα οι φήμες για ενδεχόμενη σχέση των δύο να φτάνουν στο πικ τους. Σύμφωνα με την ιστοσελίδα «Takvim», η επιλογή του προορισμού μόνο τυχαία δεν ήταν και οι δύο τους τον επέλεξαν προκειμένου να απολαύσουν τις διακοπές τους σαν ζευγάρι.