Θερμοπληξία στη Λεωφόρο προκαλεί η κυρία Γεντβάι! (gallery)

Θερμοπληξία στη Λεωφόρο προκαλεί η κυρία Γεντβάι! (gallery)

Sportal newsroom 17:02 - 15.07.2023 / Ανανεώθηκε: 17:27 - 15.07.2023

Η σύζυγος του Τιν Γεντβάι θα τραβήξει τα βλέμματα πάνω της στο σπίτι του Παναθηναϊκού.

Ο Τιν Γεντβάι είναι το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα του Παναθηναϊκού.

Το «τριφύλλι» εμπιστεύεται την αγορά της Κροατίας και ο 28χρονος στόπερ είναι ένα ακόμα μέλος στη μεγάλη λίστα των Κροατών που έχουν φορέσει τη φανέλα του Παναθηναϊκού. Ο προκάτοχός του, άλλωστε, ο Ζβόνιμιρ Σάρλια ήταν συμπατριώτης του.

Ο Γεντβάι ήρθε για να προσθέσει ποιότητα στα μετόπισθεν του «τριφυλλιού» και να αποτελέσει μία ακόμα αξιόπιστη λύση δίπλα στους Σένκεφελντ και Μάγκνουσον. Μαζί του στην Αθήνα θα βρίσκεται και η σύζυγός του, η Ντίνα Νταγκίγια. Είναι από την Κροατία, καλλιτέχνης, αλλά με έντονη δράση σε κοινωνικά κι επιστημονικά θέματα. Η κυρία Γεντβάι έχει βρεθεί σε συνεδρίαση των Ηνωμένων Εθνών, ενώ είναι αντιπρόεδρος σε οργάνωση που προωθεί επιστημονικές έρευνες. Έχει κάνει σπουδές, παράλληλα, για έρευνες που σχετίζονται με την πολιτική, τη βία και τα εγκλήματα. Πως οδηγείται η ανθρωπότητα σε βίαιες καταστάσεις. Η σύζυγος του Γεντβάι, λοιπόν, είναι μία όμορφη και μορφωμένη γυναίκα, η οποία ασφαλώς θα τραβήξει πάνω της τα βλέμματα των φίλων του Παναθηναϊκού στη Λεωφόρο.

Δείτε φωτογραφίες της συζύγου του Γεντβάι.

Να θυμίσουμε ότι το πρωί ο Παναθηναϊκός ανακοίνωσε την απόκτηση του Κροάτη αμυντικού:

«Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοινώνει την ένταξη στο δυναμικό της, υπό τη μορφή δανεισμού από τη Λοκομοτίβ Μόσχας, του Τιν Γεντβάι. Ο Κροάτης κεντρικός αμυντικός θα ανήκει στο ρόστερ του Τριφυλλιού έως το καλοκαίρι του 2024, ενώ οι Πράσινοι διατηρούν οψιόν αγοράς.

Ο Τιν Γεντβάι γεννήθηκε στις 28 Νοεμβρίου 1995 στο Ζάγκρεμπ της Κροατίας. Ξεκίνησε την ποδοσφαιρική διαδρομή του στην ακαδημία της Ντινάμο Ζάγκρεμπ. Στον κορυφαίο κροατικό σύλλογο έκανε τα πρώτα του επαγγελματικά βήμα σε ηλικία 17 ετών, κατακτώντας πρωτάθλημα και σούπερ καπ.

Αμέσως μετά την πρώτη του σεζόν, η Ρόμα επένδυσε στο ταλέντο του νεαρού στόπερ, δαπανώντας αρκετά χρήματα για να τον αποκτήσει. Στον ιταλικό σύλλογο έπαιξε ελάχιστα κι έτσι η Μπάγερ Λεβερκούζεν βρήκε την ευκαιρία να τον ζητήσει δανεικό. Μετά από έξι μήνες οι Γερμανοί αποφάσισαν να προχωρήσουν στην αγορά του Γεντβάι.

Τι ισχύει με τον Αλεξανδρόπουλο και το ποσοστό μεταπώλησης στον Παναθηναϊκό
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

13:20 - 15.07.2023

Τι ισχύει με τον Αλεξανδρόπουλο και το ποσοστό μεταπώλησης στον Παναθηναϊκό

Η ΑΕΚ έχει σημείο επαφής με τη Σπόρτινγκ Λισαβόνας για τον Σωτήρη Αλεξανδρόπουλο και το Sportal εξηγεί τι ισχύει με το ποσοστό μεταπώλησης που είχε διατηρήσει ο Παναθηναϊκός, όταν πούλησε τον διεθνή αμυντικό χαφ.

Στο Λεβερκούζεν παρέμεινε για μια πενταετία σερί, προτού δοθεί δανεικός το 2019 στην Άουγκσμπουργκ. Παίζοντας βασικός σχεδόν σε όλα τα παιχνίδια, η Λεβερκούζεν αποφάσισε να του δώσει ακόμα μία σεζόν, την τελευταία του στον γερμανικό σύλλογο. Εν τέλει το 2021 η Λοκομοτίβ Μόσχας τον αγόρασε και έτσι ο Γεντβάι συνέχισε την καριέρα του στη Ρωσία. Εκεί έπαιξε για μιάμιση σεζόν, προτού ζητήσει να φύγει το χειμώνα του 2023, λόγω του αποκλεισμού των ρωσικών ομάδων από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Δόθηκε δανεικός στην Αλ Αΐν όπου αγωνίστηκε έως τον περασμένο Μάιο.

Ο Γεντβάι μετράει 26 συμμετοχές στην εθνική Κροατίας. Καλωσορίζουμε τον Τιν στην οικογένεια του Παναθηναϊκού!».