Σάλος με τον Γκρίλις, «συνελήφθη» να χορεύει με αεροσυνοδό και να της χαϊδεύει το πόδι  (vid)

Τζακ Γκρίλις

i

PrtScr

Σάλος με τον Γκρίλις, «συνελήφθη» να χορεύει με αεροσυνοδό και να της χαϊδεύει το πόδι (vid)

Sportal newsroom 14:54 - 12.07.2023 / Ανανεώθηκε: 15:40 - 12.07.2023

Ο Τζακ Γκρίλις που ζει τα καλοκαιρινά του πάρτι στο μάξιμουμ μετά την κατάκτηση του τρεμπλ με τη Μάντσεστερ Σίτι, βρίσκεται στην Ισπανία εδώ και περίπου μια εβδομάδα.

Ο Τζακ Γκρίλις συνεχίζει το ξέφρενο πάρτι μετά την κατάκτηση του τρεμπλ με την Μάντσεστερ Σίτι περνώντας αρχικά αξέχαστες στιγμές στο Λας Βέγκας κι έπειτα στην Ίμπιζα.

Ο 27χρονος μεσοεπιθετικός, ο οποίος ήταν πρωταγωνιστής των «Πολιτών» τη φετινή σεζόν στην κατάκτηση της Premier League, του Κυπέλλου Αγγλίας και του Champions League εθεάθη να χορεύει σε κλαμπ με μια γυναίκα με μπλε μπικίνι. Έχει αναγνωριστεί ως αεροσυνοδός που ονομάζεται Ντόλι, η οποία έχει περισσότερους από 5.000 ακόλουθους στο Instagram.

Πλάνα δείχνει τον Άγγλο αστέρα των 100 εκατομμυρίων ευρώ, ο οποίος απολαμβάνει την έκτη μέρα του ταξιδιού του στην Ισπανία, να κάθεται κατά τη διάρκεια του πάρτι και στη συνέχεια χορεύει με το πουκάμισό του ξεκούμπωτο και να αγγίζει το πόδι της Ντόλι. Η εργαζόμενη της British Airways, φορώντας ένα λευκό καπέλο, στέκεται δίπλα του και ακουμπά το χέρι της στον ώμο του.

Το βίντεο που δημοσίευσε η «Daily Mail» έγινε viral στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, δημιουργώντας εκατομμύρια προβολές στο Twitter. Ο αγγλικός Τύπος αναφέρει ότι η Σάσα Ρεμπέκα, σύζυγος του Γκρίλις, η οποία έκανε διακοπές στην Ιταλία, στην ακτή του Αμάλφι, δεν θέλησε να σχολιάσει τις φωτογραφίες. Έχει περιοριστεί μόνο στο να μοιράζεται αυτές τις εικόνες της φορώντας ένα εντυπωσιακό μακρύ κόκκινο φόρεμα, σαν να λέει «εδώ είμαι».