Η πιο εντυπωσιακή διαιτητής του κόσμου δείχνει την αγάπη της για τον Λιονέλ Μέσι (pics)
i

©SS Instagram

Η πιο εντυπωσιακή διαιτητής του κόσμου δείχνει την αγάπη της για τον Λιονέλ Μέσι (pics)

Sportal newsroom 12:52 - 16.07.2023 / Ανανεώθηκε: 13:59 - 18.07.2023

Η Κλαούντια Ρομάνι γύρισε την «πλάτη» στην καριέρα της στο μόντελινγκ για να γίνει διαιτητής, ωστόσο δεν μπορεί να αντισταθεί σε μια αναιδή φωτογράφιση αφιερωμένη στον νέο της αγαπημένο παίκτη, Λιονέλ Μέσι.

Η Κλαούντια Ρομάνι μπορεί να έχει αποκλείσει τον εαυτό της από οποιοδήποτε ματς που περιλαμβάνει τον Λιονέλ Μέσι. Η Ιταλίδα καλλονή είναι ευρέως γνωστή ως η «πιο σέξι διαιτητής του κόσμου» έχοντας κάνει καριέρα στο μόντελινγκ το 2014. 

Η Ρόμανι είχε στο παρελθόν κάνει μοντέλο για Playboy, GQ και Cosmopolitan προτού αποφασίσει ότι η ζωή που θα έκανε τις «λήψεις» στο γήπεδο ήταν κάτι περισσότερο για εκείνη από το να ποζάρει μπροστά στις κάμερες. 

Ωστόσο, εξακολουθεί να βρίσκει τον εαυτό της να κάνει το δεύτερο, έχοντας συγκεντρώσει 1,3 εκατομμύρια ακολούθους στο Instagram. Και η τελευταία της λήψη είναι εμπνευσμένη από την επικείμενη άφιξη του επτά φορές νικητή της Χρυσής Μπάλας στην Ίντερ Μαϊάμι. 

Ο Μέσι πρόκειται να αποκαλυφθεί από το franchise του Ντέιβιντ Μπέκαμ πολύ σύντομα. Έχει ήδη εντοπιστεί σε ένα τοπικό κατάστημα Publix, να γεμίζει το καροτσάκι του με όσα ζαχαρούχα δημητριακά βρει. Ένα άτομο που έχει ένα ιδιαίτερο γλυκό προς τον νικητή του Παγκοσμίου Κυπέλλου είναι ο Ρομά. Η ίδια ανέβασε μια σειρά φωτογραφιών όπου ποζάρει με ένα αποκαλυπτικό μπικίνι με πουκάμισο και πετσέτα της Ίντερ Μαϊάμι.

Η Κλαούντια Ρομάνι που έχει δημιουργήσει ταραχές στον ανδρικό πληθυσμό, είναι γνωστή και έχει μεγάλο fan base στη χώρα μας. Ο λόγος ήταν από την αρχή τα τρομερά της οπίσθια. Φαίνεται πως δεν είχαμε δει την τελειότερη μορφή τους, μιας και η Ιταλίδα έχει πάρει μερικά κιλάκια στην περιφέρεια και έχει γίνει ακόμα πιο τούμπανο.

Τα δυνατά της σημεία τα γνωρίζει καλά, γι’ αυτό και οι περισσότερες λήψεις είναι της πίσω της όψης. Οπίσθια είναι αυτά, δεν κρύβονται…

Tags: