Η Ολίβια Νταν πήγε διακοπές στο Κάπρι κι «αναστάτωσε» το instagram (pics)

Ολίβια Νταν

i

© Instagram

Η Ολίβια Νταν πήγε διακοπές στο Κάπρι κι «αναστάτωσε» το instagram (pics)

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 12:29 - 13.06.2023 / Ανανεώθηκε: 12:29 - 13.06.2023

Η 20χρονη αθλήτρια, Ολίβια Νταν περνάει κάποιες στιγμές χαλάρωσης στην Ιταλία και θέλησε να τις μοιραστεί στα social media, προκαλώντας πανικό.

Η Ολίβια Νταν είναι από τα πιο διάσημα πρόσωπα στην ενόργανη γυμναστική. Η 20χρονη αθλήτρια μετράει πάνω από 10 εκατομμύρια ακολούθους στα κοινωνικά δίκτυα, γεγονός που την καθιστά την πιο καλοπληρωμένη αθλήτρια στο NCAA. Τη δεδομένη χρονική στιγμή, η γνωστή γυμνάστρια περνάει κάποιες στιγμές χαλάρωσης, τις οποίες θέλησε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους. Συγκεκριμένα, ο προορισμός που επέλεξε ήταν το εξωτικό Κάπρι της Ιταλίας.

Όπως είναι λογικό, η Αμερικανίδα αθλήτρια έβαλε «φωτιές» στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και συνεχίζει να μεγαλώνει το όνομά της μέσα στον αθλητικό χώρο.. αλλά και έξω από αυτόν. Οι «καυτές» φωτογραφίες με το μαγιό και θέα τη μαγευτική θάλασσα του Κάπρι, έκαναν ιδιαίτερο ντόρο στα social media, με τα likes να πέφτουν... βροχή.

Να θυμίσουμε, πριν λίγους μήνες η Νταν πέρασε τον νικητή του βραβείου Χάισμαν, Καλέμπ Γουίλιαμς και τους προπονητές των LCU για να κατακτήσει την πρώτη θέση. Το On3 NIL κατέταξε την Νταν ως την τρίτη πολυτιμότερη αθλήτρια στην Αμερική, με αποτίμηση 3,4 εκατομμυρίων δολαρίων. Η εντυπωσιακή εξέλιξη της Νταν, της έχει δώσει στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης 11,1 εκατομμύρια ακόλουθους σε TikTok και Instagram. Ωστόσο, δεν είναι μόνο η διαδικτυακή της παρουσία που έχει τραβήξει την προσοχή του κόσμου. Η 20χρονη αθλήτρια είναι επίσης ένας απίστευτα ταλαντούχος αθλητής και μια υπολογίσιμη δύναμη στον κόσμο της γυμναστικής.

Ο νικητής των βραβείων Χέισμαν του 2022, Κάλεμπ Γουίλιαμς, έχει αποτίμηση 800.000 δολάρια λιγότερο από την Νταν. Αυτό είναι ένα αξιοσημείωτο κατόρθωμα, δεδομένου ότι ο Γουίλιαμς θεωρείται ευρέως ως ένας από τους πιο εμπορεύσιμους ποδοσφαιριστές κολεγίου τα τελευταία χρόνια.

Η Ολίβια Νταν υπερτερεί των προπονητών LSU με αποτίμηση 3,4 εκατομμυρίων δολαρίων. Η αποτίμηση της ξεπερνά επίσης αυτή του προπονητή μπάσκετ του LSU, Ματ Μακχόν και της προπονήτριας γυναικών, Κιμ Μάλκι. Είναι σαφές ότι η Νταν εκμεταλλεύεται τη νέα εποχή του διαδικτύου και αξιοποιεί στο έπακρο την εμπορευσιμότητα της.