Η Ολίβια Νταν και οι συμπαίκτες της γιορτάζουν με στυλ την πρόκριση στους ημιτελικούς του NCAA

Η Ολίβια Νταν και οι συμπαίκτες της γιορτάζουν με στυλ την πρόκριση στους ημιτελικούς του NCAA

Θάνος Λυμπερόπουλος • 08:57 - 04.04.2023 / Ανανεώθηκε: 11:26 - 23.06.2023

Η ομάδα της Ολίβια Νταν στο LSU έχει κλέψει τις εντυπώσεις στη φετινή διοργάνωση και προχωράει βήμα βήμα.

Ο αθλητισμός του LSU βρίσκεται στο απόγειο των δυνάμεών του αυτή τη στιγμή. Η γυναικεία ομάδα μπάσκετ κέρδισε το πρώτο της εθνικό πρωτάθλημα την Κυριακή, ενώ η ομάδα γυμναστικής της Ολίβια Νταν είχε επίσης λόγους να πανηγυρίσει καθώς επιβεβαίωσε τη θέση της στους ημιτελικούς του NCAA.

Η Νταν μέσω του προσωπικού της προφίλ στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ανέβασε ένα βίντεο για να γιορτάσει το απίστευτα επιτυχημένο Σαββατοκύριακο που είχε. Ανέβασε μια ιστορία, στην οποία τιμάει την εντυπωσιακή νίκη της γυναικείας ομάδας μπάσκετ με τη λεζάντα «μια υπέροχη μέρα για να είσαι τίγρης».

Πιο μετά ακολούθησε μια άλλη ιστορία με τους τρελούς πανηγυρισμούς από τα αποδυτήρια της ομάδας γυμναστικής, στις οποίες φαινόταν ολόκληρη η ομάδα να ουρλιάζει και να πετάει μπουκάλια νερό σαν να ήταν σαμπάνια σε όλο το μέρος. Η ομάδα κυριολεκτικά πηδούσε από χαρά αφού έκανε ένα βήμα πιο κοντά στο μεγαλύτερο έπαθλο όλων.

Η ομάδα γυμναστικής του LSU, που βρίσκεται επί του παρόντος στην έκτη θέση, επιβεβαίωσε την πρόοδό της από τον Περιφερειακό Τελικό NCAA του Ντένβερ στο Πρωτάθλημα NCAA 2023, αφού πέτυχε συνολικό σκορ 197.750 στο Magness Arena.

«NATTY BOUND», ήταν η λεζάντα που συνόδευε το βίντεο με τους πανηγυρισμούς. Η ζωή δεν θα μπορούσε να είναι καλύτερη για την Νταν αυτή τη στιγμή!