Συνεχίζει τη ζωή της η πρώην σύντροφος του Ντάνι Άλβες

Τζοάνα Σανθ

i

© instagram.com/joanasanz/channel

Συνεχίζει τη ζωή της η πρώην σύντροφος του Ντάνι Άλβες

Θάνος Λυμπερόπουλος • 13:04 - 22.03.2023 / Ανανεώθηκε: 11:26 - 23.06.2023

Η Τζοάνα Σανθ φαίνεται να θέλει να προχωρήσει γρήγορα τη ζωή της και να μην την επηρεάζουν τα όσα γίνονται με τον πρώην σύντροφό της.

Μετά την ανακοίνωση του χωρισμού της με τον ποδοσφαιριστή Ντάνι Άλβες λόγω των κατηγορίων που αντιμετωπίζει ο Βραζιλιάνος για σεξουαλική κακοποίηση, η Τζοάνα Σανθ είναι ξεκάθαρο ότι θέλει να προχωρήσει στη ζωή της, στηριζόμενη στους φίλους και την οικογένειά της, καθώς και στην καριέρα της ως μοντέλο. Χθες, η influencer μοιράστηκε ένα ουσιαστικό μήνυμα όπου ξεκαθάρισε ποιες είναι οι προτεραιότητές της.

«Εστίασε σε αυτό που σε κάνει καλά, σε αυτό που σε κάνει να προοδεύεις», έγραψε η Τζοάνα στο προσωπικό της λογαριασμό στο instagram. «Περιβάλλετε τον εαυτό σας με ανθρώπους που σας αγαπούν καλά, και καλύτερα».

Τώρα, η πρώην σύντροφος του Ντάνι Άλβες στράφηκε για άλλη μια φορά στον επίσημο λογαριασμό της στο instagram για να μοιραστεί μια φωτογραφία από την Τενερίφη, το αγαπημένο της μέρος.

Η Τζοάνα που έχει καταγωγή από την Τενερίφη δημοσίευσε μια selfie με το ακόλουθο μήνυμα. «Αντίο νησί. Ευχαριστώ για τόσα πολλά», έγραψε χαμογελώντας στη φωτογραφία.

Παρά τις δυσκολίες που αντιμετώπισε το 2023, το μοντέλο των Καναρίων έχει περικυκλωθεί με αγαπημένα πρόσωπα για να προσπαθήσει να αντιμετωπίσει όλα τα προβλήματα. Ένα καλό παράδειγμα είναι ότι οι περισσότερες από τις φωτογραφίες που μοιράζεται στα δίκτυά της είναι φίλων και συναδέλφων.