Ο αδερφός του Ντάνι Άλβες επιτέθηκε στη Τζοάνα Σανθ που αποφάσισε να εγκαταλείψει τον Βραζιλιάνο

Τζοάνα Σανθ

i

© instagram.com/joanasanz/channel

Ο αδερφός του Ντάνι Άλβες επιτέθηκε στη Τζοάνα Σανθ που αποφάσισε να εγκαταλείψει τον Βραζιλιάνο

Κώστας Τσιακλής 12:52 - 17.03.2023 / Ανανεώθηκε: 12:55 - 17.03.2023

Η σύζυγος του Ντάνι Άλβες, Τζοάνα Σανθ, αποφάσισε να πάρει διαζύγιο από τον Βραζιλιάνο ποδοσφαιριστή, με τον αδερφό του, Νέι, να περνά στην αντεπίθεση.

Η Τζοάνα Σανθ προχώρησε στην απόφαση να χωρίσει τον Ντάνι Άλβες μετά τη φυλάκιση του ποδοσφαιριστή, ο οποίος κατηγορείται για βιασμό 23χρονης. Την ίδια ώρα ο αδερφός του βγήκε στην αντεπίθεση και απάντησε στο διάσημο μοντέλο.

Η Σανθ αρχικά στήριξε δημόσια τον Ντάνι Άλβες, όμως αφού κατάλαβε πως αυτά που της είχε πει ο Βραζιλιάνος αμυντικός ήταν ψέματα, αποφάσισε να προχωρήσει στο διαζύγιο. Η Ισπανίδα ανακοίνωσε την απόφαση της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, στην οποία έλεγε:

«Θα ήθελα οι γραμμές που γράφονται εδώ να αφορούν την αγάπη και την ευτυχία, αλλά δεν είναι έτσι. Αυτοί ήταν φρικτές μήνες, όχι οι πιο δύσκολοι της ζωής μου, γιατί έχω αντιμετωπίσει πολλές καταιγίδες, αλλά ήταν πολύ σκοτεινοί και επώδυνοι.

Το αίσθημα της εγκατάλειψης και της μοναξιάς μου χτυπά ξανά την πόρτα. Χιλιάδες «γιατί» χωρίς απάντηση. Διάλεξα για σύντροφο ζωής έναν άνθρωπο που στα μάτια μου ήταν τέλειος.

Ήταν πάντα εκεί όταν τον χρειαζόμουν περισσότερο, πάντα με στήριζε σε όλα, πάντα με ωθούσε να μεγαλώσω, πάντα στοργικός, προσεκτικός... Μου είναι τόσο δύσκολο να δεχτώ ότι αυτός ο άνθρωπος θα μπορούσε να με κάνει χίλια κομμάτια.

Πιστεύω ότι θα μου πάρει χρόνια για να σβήσω από τη μνήμη μου τον τρόπο που με κοιτούσε, με αυτόν τον τρόπο που με κοιτούσε σαν να ήμουν το πιο απίστευτο πράγμα στον κόσμο και ναι είμαι απίστευτη.

Είμαι απίστευτη γιατί είμαι εργατική, ανεξάρτητη, έξυπνη, στοργική, αστεία, πιστή και ανθρωπίστρια. Τόσο ανθρωπίστρια που παρά τη ζημιά που μου έχει προκαλέσει, είμαι ακόμα εδώ δίπλα του.

Συνεχίζω και θα συνεχίσω να είμαι, αλλά με άλλο τρόπο.Τον αγαπώ και θα τον αγαπώ πάντα. Όποιος λέει ότι ξεχνά την αγάπη είτε εξαπατά τον εαυτό του είτε δεν αγάπησε αληθινά. Αλλά αγαπώ τον εαυτό μου, σέβομαι τον εαυτό μου και εκτιμώ τον εαυτό μου πολύ περισσότερο.

Η συγχώρεση ανακουφίζει, οπότε κρατάω τη μαγεία και κλείνω ένα στάδιο της ζωής μου που ξεκίνησε στις 18/5/15. Ευχαριστώ για τις ευκαιρίες και τη μάθηση που μου δίνει η ζωή, όσο δύσκολες κι αν είναι. Εδώ είναι μια δυνατή γυναίκα που προχωρά στο επόμενο στάδιο της ζωής της».

Ο αδερφός του Ντάνι Άλβες, Νέι, δεν έχασε χρόνο και επιτέθηκε στην Τζοάνα Σανθ, αναρτώντας κάποιες λέξεις του Ρόνι Κμπουλόσο.

«Θα σου δώσω μερικές συμβουλές, είναι καλό ακόμα και για μένα. Μην περιμένετε ποτέ εκτίμηση, αναγνώριση ή πίστη από κανέναν. Πρέπει να είμαστε σε εγρήγορση, γιατί το ίδιο άτομο που σου κάνει μεγάλο καλό είναι το ίδιο άτομο που αύριο θα σε ρίξει στο έδαφος και θα σε συντρίψει χωρίς έλεος» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Νέι.