Ντάνι Άλβες: Τον επισκέφθηκε στη φυλακή η σύζυγός του, Τζοάνα Σανθ

Τζοάνα Σανθ

i

© instagram.com/joanasanz/channel

Ντάνι Άλβες: Τον επισκέφθηκε στη φυλακή η σύζυγός του, Τζοάνα Σανθ

Sportal newsroom 13:30 - 13.03.2023 / Ανανεώθηκε: 13:42 - 13.03.2023

Μετά την πρώην γυναίκα του, και η νυν σύντροφος του Ντάνι Άλβες πήγε να τον δει στη φυλακή όπoυ και κρατείται κατηγορούμενος για βιασμό

Κοντεύει ήδη 2 μήνες κράτησης στη φυλακή Brians 2 της Βαρκελώνης Βραζιλιάνος ποδοσφαιριστής Ντάνι Άλβες, συγκεκριμένα από τις 20 Ιανουαρίου. Αντιμέτωπος με τη βαρύτατη κατηγορία βιασμού μιας κοπέλας σε νυχτερινό μαγαζί της Βαρκελώνης στις 30 Δεκεμβρίου του 2022. Μάλιστα πρόσφατα, το δικαστήριο της Βαρκελώνης απέρριψε την αίτησή του για αποφυλάκιση με την αιτιολογία πως ο Άλβες είναι ύποπτος διαφυγής. 

Η πρώην σύζυγος του ποδοσφαιριστή, η Ντινόρα Σάντα Άνα, υποστηρίζει πως ο πρώην σύζυγός της είναι αθώος και πριν από λίγες μέρες πήγε να τον επισκεφτεί στο σωφρονιστικό ίδρυμα όπου και κρατείται. Το ίδιο έκανε αυτές τις μέρες και η Τζοάνα Σανθ, τωρινή σύντροφος του Ντάνι Άλβες. Το γεννημένο στην Τενερίφη (το 1993) μοντέλο επισκέφθηκε τον σύντροφό της και είχε σύντομη συνομιλία μαζί του. 

Σύμφωνα με ρεπορτάζ ξένου δικτύου συνοδευόταν και από ένα στενό φίλο του Βραζιλιάνου, ο οποίος μάλιστα ήταν μαζί του το βράδυ κατά το οποίο έλαβε χώρα ο βιασμός για τον οποίο βρίσκεται κατηγορούμενος ο ποδοσφαιριστής. Η συνάντηση έγινε πίσω από τζάμι και όχι κατά πρόσωπο, ενώ φεύγοντας η εντυπωσιακή Τζοάνα δεν θέλησε να μοιραστεί κάποια λεπτομέρεια από την επίσκεψή της. Παρόλη την επίσκεψή της ωστόσο, υπάρχουν ενδείξεις ότι η σχέση τους μάλλον οδεύει προς το τέλος της. Οι αναρτήσεις της Τζοάνα τελευταία μάλιστα, δείχνουν να έχουν κρυφά μηνύματα.

Σε μία μάλιστα από τις πιο πρόσφατες, ενώ παίζει μπόουλινγκ, έγραψε ως τίτλο: «Τυχερή ούτε στο παιχνίδι, ούτε και στον έρωτα», με σαφές το υπονοούμενο προς τον Ντάνι Άλβες. Μένει να δούμε τι θα γίνει τελικά, τόσο με την καταδίκη ή όχι του Βραζιλιάνου, όσο και με τη σχέση ανάμεσα στο ζευγάρι.