Ντάνι Άλβες προς την σύζυγό του: «Ήμουν μεθυσμένος, δεν θυμάμαι τίποτα»

Ντάνι Άλβες

i

© instagram Ντάνι Άλβες

Ντάνι Άλβες προς την σύζυγό του: «Ήμουν μεθυσμένος, δεν θυμάμαι τίποτα»

Sportal newsroom 19:32 - 17.02.2023

Ο Ντάνι Άλβες όπως ισχυρίζεται στην γυναίκα του δεν θυμάται τίποτα από εκείνο το βράδυ που ήρθε σε επαφή με την 23χρονη κοπέλα.

Η κατάσταση με τον Ντάνι Άλβες δεν έχει αλλάξει καθόλου. Ο Βραζιλιάνος είναι ακόμα υπό κράτηση στις φυλακές της Βαρκελώνης, μετά την υπόθεση βιασμού μιας 23χρονης κοπέλας σε νυχτερινό κέντρο της πόλης το βράδυ της 30ης Δεκεμβρίου. 

Ο 39 χρονος είχε ζητήσει την αποφυλάκισή του, έχοντας προθημοποιηθεί να φορέσει ηλεκτρονικό βραχιολάκι στο πόδι του, ενώ πρότεινε να δώσει και τα δύο διαβατήρια, καθώς έχει διπλή ιθαγένεια, ισπανική και βραζιλιάνικη. Παρά την έφεση λοιπόν που έκανε ο δικηγόρος του, η εισαγγελία δεν την δέχτηκε, καθώς τον θεωρούν ύποπτο φυγής. 

Πιστεύουν ότι έχει την οικονομική δυνατότητα να διαφύγει, ενώ παράλληλα οι κατηγορίες και τα αποδεικτικά στοιχεία τον επιβαρύνουν. Ο Βραζιλιάνος λοιπόν κατά την διάρκεια της εκδίκασης έχει αλλάξει πολλές φορές την κατάθεσή του. Αρχικά είχε πει ότι δεν γνώριζε την κοπέλα και προφανώς ότι δεν υπήρξε επαφή, ενώ αργότερα παραδέχτηκε, ότι υπήρξε επαφή με εκείνη, αλλά ήταν συνεναιτική. 

Όπως αναφέρει η εφημερίδα της Βραζιλίας O’ Globo, ο Ντάνι Άλβες πήρε δύο τηλέφωνα την σύζυγό του πριν εκείνη τον επισκεφθεί στην φυλακή και είχε υποστηρίξει, ότι από εκείνο το βράδυ δεν θυμάται τίποτα, καθώς ήταν μεθυσμένος.