Οικονομική καταστροφή για τον Ντάνι Άλβες: Χρωστάει 2,25 εκατ. ευρώ στο Δημόσιο

Ντάνι Άλβες

i

Ντάνι Άλβες/©Khalil Bashar/Jam Media/Getty Images/Ideal Images

Οικονομική καταστροφή για τον Ντάνι Άλβες: Χρωστάει 2,25 εκατ. ευρώ στο Δημόσιο

Κώστας Τόπας 14:48 - 05.02.2023 / Ανανεώθηκε: 14:51 - 05.02.2023

Ο Ντάνι Άλβες βλέπει τα οικονομικά του να βρίσκονται σε αδιέξοδο, μετά την φυλάκισή του.

Ο Ντάνι Άλβες παραμένει σε μια φυλακή της Βαρκελώνης, καθώς η υπόθεση σεξουαλικής του επίθεσης παραμένει υπό έρευνα από τις ισπανικές Αρχές. Ο πρώην παίκτης της Μπαρτσελόνα και της Σεβίλλης βρίσκεται αυτή τη στιγμή στη φυλακή καθώς κατηγορείται σεξουαλική επίθεση σε κοπέλα, το βράδυ της 30ης Δεκεμβρίου του 2022.

Ο Βραζιλιάνος φαίνεται ότι θα παραμείνει στη φυλακή γι' αρκετό καιρό ακόμα, καθώς το αίτημά του για εγγύηση να φαίνεται απίθανο να γίνει δεκτό από τον προεδρεύοντα δικαστή. Τα οικονομικά του Άλβες μειώνονται μέρα με τη μέρα και θα μπορούσε να είναι χειρότερα αν ο πρώην σύλλογος του, Πούμας, κερδίσει την υπόθεση και κερδίσει τα πέντε εκατομμύρια ευρώ, ως αποζημίωση.

Δημοσίευμα της «El Confidencial», παρουσιάζει λεπτομερώς την οικονομική καταστροφή του άλλοτε μπακ της Μπαρτσελόνα, Ντάνι Άλβες μετά τη φυλάκισή του. Συγκεκριμένα, αναφέρει ότι ο 39χρονος χρωστάει 2,25 εκατομμύρια ευρώ στο Δημόσιο έχοντας συσσωρευμένα χρέη. Επιπλέον, τα ακίνητα του Άλβες στην Ισπανία έχουν τεθεί σε εμπάργκο λόγω της κατάστασης. 

Παρά την κατάστασή του, ο Άλβες είναι αποφασισμένος να αγωνιστεί για την αποφυλάκισή του, αλλά επιμένει ότι θα δεχτεί όποια και αν είναι η έκβαση της υπόθεσής του.