Ο Ντάνι Άλβες υπερασπίζεται τον εαυτό του: «Εχω περάσει πιο δύσκολες καταστάσεις και δεν φοβάμαι τίποτα»
i

Ντάνι Άλβες / © Photo by Eric Verhoeven/Soccrates/Getty Images/Ideal Images

Ο Ντάνι Άλβες υπερασπίζεται τον εαυτό του: «Εχω περάσει πιο δύσκολες καταστάσεις και δεν φοβάμαι τίποτα»

Κώστας Τόπας 12:46 - 30.01.2023

Ο Ντάνι Άλβες μπορεί να βρίσκεται στη φυλακή, ωστόσο παραμένει αισιόδοξος για την αποφυλάκισή του, μιας και όπως τόνισε έχει περάσει και χειρότερα...

Ο Βραζιλιάνος Ντάνι Άλβες, ο οποίος βρίσκεται στη φυλακή εν αναμονή της δίκης του χωρίς εγγύηση από τις 20 Ιανουαρίου 2023, με την κατηγορία του βιασμού ενός κοριτσιού στα τέλη του περασμένου έτους σε νυχτερινό κέντρο διασκέδασης στη Βαρκελώνη, υπερασπίστηκε τον εαυτό του, τονίζοντας ότι είχε περάσει περισσότερα δύσκολα πράγματα στη ζωή του.

Η ισπανική εφημερίδα «La Vanguardia» επιβεβαίωσε ότι ο Ντάνι Άλβες συνεχίζει τη διαδικασία προσαρμογής στο σωφρονιστικό σύστημα, καθώς επιβεβαίωσε ότι ο Βραζιλιάνος δεν τυγχάνει προνομιακής μεταχείρισης. Μάλιστα το εν λόγω δημοσίευμα αναφέρει ότι ο Βραζιλιάνος αστέρας είπε στους άλλους κρατούμενους ότι θα δεχόταν οποιαδήποτε ποινή, λέγοντας τους χαρακτηριστικά: 

«Έφυγα από το σπίτι όταν ήμουν μόλις 15 χρονών, έχω ξεπεράσει πολύ δύσκολες και περίπλοκες καταστάσεις. ζωή μου, αυτό είναι άλλο θέμα που θα περάσει, τίποτα δεν με φοβίζει», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Μάλιστα, ο Άλβες υπερασπίζεται τον εαυτό του στη φυλακή ότι η σεξουαλική σχέση που είχε με την κοπέλα, για την οποία κατηγορήθηκε για βιασμό, ήταν με την πλήρη συγκατάθεσή της. Ο δικηγόρος του άλλοτε αμυντικού της Μπαρτσελόνα, Κριστόμπαλ Μαρτέλ, αναμένεται να καταθέσει προσφυγή στο δικαστήριο της Μπαρτσελόνα για την αποφυλάκιση του Βραζιλιάνου πρώην μπακ.

Η αίτηση παρέχει εγγυήσεις στους δικαστές ότι ο Άλβες θα παραμείνει στο σπίτι του στη Βαρκελώνη για το χρονικό διάστημα που απαιτείται μέχρι τη διεξαγωγή της δίκης, συμπεριλαμβανομένης της χρήσης ενός βραχιολιού παρακολούθησης, της παράδοσης του διαβατηρίου, μιας καθημερινής υπογραφής στο δικαστήριο ή κατάθεσης χρημάτων για την κάλυψη οποιασδήποτε οικονομικής ευθύνης για τη δίκη.

Για την ώρα πάντως, ο πρώην αμυντικός της Πούμας, υπογράφει αυτόγραφα σε φανέλες, ενώ κανείς από όσους βρίσκονται στη φυλακή δεν τον αποκαλεί βιαστή. Πρόσφατα μάλιστα έπαιξε και τον πρώτο του ποδοσφαιρικό αγώνα με τους άλλους κρατούμενους.