Στο πλευρό του Ντάνι Άλβες η οικογένειά του - «Είναι θύμα πλεκτάνης»
i

Ντάνι Άλβες / © Photo by Eric Verhoeven/Soccrates/Getty Images/Ideal Images

Στο πλευρό του Ντάνι Άλβες η οικογένειά του - «Είναι θύμα πλεκτάνης»

Sportal newsroom 10:42 - 26.01.2023

Η οικογένεια του Ντάνι Άλβες υποστηρίζει ότι ο Βραζιλιάνος ποδοσφαιριστής έχει πέσει θύμα πλεκτάνης.

Για πλεκτάνη κάνει λόγο η οικογένεια του Ντάνι Άλβες μετά την προφυλάκιση του Βραζιλιάνου ποδοσφαιριστή. Ο πρώην άσος της Μπαρτσελόνα κατηγορείται για σεξουαλική επίθεση σε μία γυναίκα το βράδυ της 30ης Δεκεμβρίου. Σύμφωνα με το El Periodico οι αστυνομικοί έχουν συλλέξει στοιχεία που διαψεύδουν όσα κατέθεσε ο Βραζιλιάνος ποδοσφαιριστής και ενισχύουν την καταγγελία της γυναίκας.

«Ο αδερφός μου έπεσε θύμα πλεκτάνης. Η οικογένειά μου δεν πρόκειται να τα παρατήσει. Ο αδερφός μου έκανε μία αξιομνημόνευτη καριέρα σε όλον τον κόσμο και αυτή η υπόθεση βυθίζει την καριέρα του», είπε ο Νέι Άλβες.

Ο Ροναλντίνιο, ο Μεντί και ο Πογκμπά: Παίκτες που μπήκαν φυλακή πριν τον Ντάνι Άλβες
REST OF THE WORLD

15:08 - 23.01.2023

Ο Ροναλντίνιο, ο Μεντί και ο Πογκμπά: Παίκτες που μπήκαν φυλακή πριν τον Ντάνι Άλβες

Ο Ντάνι Άλβες δεν είναι ο πρώτος ποδοσφαιριστής που περνάει πίσω από τα σίδερα της φυλακής. Το Sportal παρουσιάζει επτά ακόμα περιπτώσεις παικτών που συγκλόνισαν με τις υποθέσεις τους.

«Σίγουρα θα κάνουμε ό,τι είναι δυνατόν για να βγάλουμε τον αδερφό μου από αυτή τη διαβολική πλεκτάνη», συμπλήρωσε ο αδερφός του ποδοσφαιριστή.

Ο Νέι Άλβες παραδέχθηκε ότι ο ίδιος και η οικογένειά του υποφέρουν πολύ από αυτή την ιστορία. Παρομοίασε, μάλιστα, την υπόθεση με «μία παρτίδα σκάκι».

«Έχω υποψίες ότι κάτι δεν έχει γίνει σωστά. Οι γονείς μου κι εγώ θέλουμε να ταξιδέψουμε στην Ισπανία», συμπλήρωσε ο Νέι Άλβες. Ο πατέρας του Ντάνι Άλβες νοσηλεύεται στο νοσοκομείο περιμένοντας να γίνει επείγουσα επέμβαση, οπότε πρέπει να αναβάλει το ταξίδι του στη Βαρκελώνη.

Μιλώντας σε ΜΜΕ της Βραζιλίας, ο Τζούνιορ Άλβες, άλλος αδερφός του Βραζιλιάνου ανέφερε: «Δεν αντέχω άλλο. Τα όρια έχουν ξεπεραστεί. Απαγορεύεται να τον επισκεφτείς. Δεν ξέρω τι άλλο θα δώσουμε τη ζωή μας αν χρειαστεί για να βγει από αυτή την κόλαση».