Το τατουάζ που πρόδωσε τον Ντάνι Άλβες

Ντάνι Άλβες

i

Ντάνι Άλβες/ ©Intime

Το τατουάζ που πρόδωσε τον Ντάνι Άλβες

Ελένη Ανδρικοπούλου 11:40 - 24.01.2023 / Ανανεώθηκε: 11:41 - 24.01.2023

Ο Ντάνι Άλβες κατά τη διάρκεια της κατάθεσης του ρωτήθηκε για το τατουάζ που έχει χαμηλά στην κοιλιακή χώρα. Ο 39χρονος αμυντικός είπε τρεις διαφορετικές εκδοχές.

H υπόθεση που έχει σοκάρει τον ποδοσφαιρικό πλανήτη και όχι μόνο τις τελευταίες ημέρες συνεχίζεται. Μετά την κατάθεση της 23χρονης κοπέλας που κατήγγειλε τον Ντάνι Άλβες για σεξουαλική επίθεση, κατέθεσε και ο 39χρονος αμυντικός. Η νεαρή κοπέλα ανέφερε στην κατάθεσή της και ένα από τα τατουάζ που έχει ο ποδοσφαιριστής στην περιοχή της κοιλιάς, το οποίο φτάνει κοντά στα γεννητικά όργανα. Είναι ένα μισοφέγγαρο, το οποίο αναγνώρισε η 23χρονη.

Ο Ροναλντίνιο, ο Μεντί και ο Πογκμπά: Παίκτες που μπήκαν φυλακή πριν τον Ντάνι Άλβες
REST OF THE WORLD

15:08 - 23.01.2023

Ο Ροναλντίνιο, ο Μεντί και ο Πογκμπά: Παίκτες που μπήκαν φυλακή πριν τον Ντάνι Άλβες

Ο Ντάνι Άλβες δεν είναι ο πρώτος ποδοσφαιριστής που περνάει πίσω από τα σίδερα της φυλακής. Το Sportal παρουσιάζει επτά ακόμα περιπτώσεις παικτών που συγκλόνισαν με τις υποθέσεις τους.

Κατά τη διάρκεια της κατάθεσής του ο Ντάνι Άλβες ρωτήθηκε για το συγκεκριμένο τατουάζ. Τότε, ο Βραζιλιάνος αμυντικός παρουσίασε τρεις διαφορετικές εκδοχές. Σύμφωνα με τα ισπανικά μέσα, ο 39χρονος μπακ είχε αναφέρει ότι εκείνος καθόταν στην τουαλέτα και το θύμα άνοιξε την πόρτα και έκατσε πάνω του. Πράγμα που δεν υφίσταται, μιας και η καταγγέλλουσα θα ήταν αδύνατο έτσι να δει το τατουάζ και να το περιγράψει με τόσες λεπτομέρειες.  Κατόπιν, ο Ντάνι Άλβες φέρεται να είπε άλλες δύο εκδοχές. Η πρώτη ήταν ότι δεν κάθονταν αλλά ήταν όρθιος και η δεύτερη ότι ο ίδιος της έδειξε το τατουάζ και πως ότι έγινε ήταν με τη συναίνεση της 23χρονης κοπέλας. Οι πολλές διαφορετικές εκδοχές του Βραζιλιάνου αμυντικού δεν έπεισαν το δικαστήριο, γι’ αυτό και ο 39χρονος προφυλακίστηκε.