Ντάνι Άλβες: Πλάνα από κάμερα αστυνομικού και ίχνη σωματικών υγρών επιβαρύνουν την υπεράσπιση του (vids)
i

Άλβες/©intime

Ντάνι Άλβες: Πλάνα από κάμερα αστυνομικού και ίχνη σωματικών υγρών επιβαρύνουν την υπεράσπιση του (vids)

Ανδρέας Σερεβέτας • 11:10 - 25.01.2023 / Ανανεώθηκε: 16:02 - 21.04.2023

Ο Άλβες προσέλαβε τον δικηγόρο του Λιονέλ Μέσι για την υπεράσπιση του.

Ο Ντάνι Άλβες παραμένει στη φυλακή την ώρα που οι αστυνομικές αρχές συνεχίζουν την έρευνα για την υπόθεση του φερόμενου βιασμού 23χρονης γυναίκας σε νυχτερινό κέντρο στη Βαρκελώνη στις 30 Δεκεμβρίου. Σύμφωνα με το El Periodico οι αστυνομικοί έχουν συλλέξει στοιχεία που διαψεύδουν όσα κατέθεσε ο Βραζιλιάνος ποδοσφαιριστής και ενισχύουν την καταγγελία της γυναίκας. Το ρεπορτάζ αναφέρει ότι η γυναίκα καταγράφηκε μετά την επίθεση από την κάμερα ενός αστυνομικού που ενεργοποιήθηκε κατά λάθος.

Στο βίντεο η γυναίκα είναι πολύ νευρική και κλαίει ασταμάτητα. Στην εξέταση που υποβλήθηκε αφού μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο ανιχνεύτηκαν ίχνη σωματικών υγρών, που μπορούν, μέσω εξέτασης dna, να αποδείξουν αν ο Ντάνι Άλβες είχε σεξουαλική επαφή μαζί της. 

Στο μεταξύ ο Ντάνι Άλβες προσέλαβε τον Κριστόμπαλ Μαρτέλ για την υπεράσπιση του. Ο Μαρτέλ γεννήθηκε στο Καράκας της Βενεζουέλας από διπλωμάτη πατέρα και μεγάλωσε στα Κανάρια Νησιά μέχρι που έφυγε για να σπουδάσει νομικά στη Βαρκελώνη. Ως δικηγόρος φημίζεται για την ικανότητά του να καταλήγει σε εξωδικαστικούς συμβιβασμούς, έχοντας χειριστεί υποθέσεις πολλών διασημοτήτων. Τα τελευταία χρόνια είναι ο δικηγόρος του Λιονέλ Μέσι.