Ο Άλβες συμμετείχε σε καυγά με γροθιές έξω από νυχτερινό κέντρο

Ντάνι Άλβες

i

Ντάνι Άλβες/ ©Intime

Ο Άλβες συμμετείχε σε καυγά με γροθιές έξω από νυχτερινό κέντρο

Ελένη Ανδρικοπούλου 13:09 - 16.03.2023 / Ανανεώθηκε: 13:12 - 16.03.2023

Μετά τη φυλάκιση του Ντάνι Άλβες αρκετές πληροφορίες, οι οποίες ήταν προηγουμένως άγνωστες έχουν έρθει στο φως της δημοσιότητας.

Περίπου δύο μήνες βρίσκεται στη φυλακή Brians 2 της Βαρκελώνης ο Ντάνι Άλβες. Συγκεκριμένα από τις 20 Ιανουαρίου. Ο πρώην ποδοσφαιριστής της Μπαρτσελόνα είναι αντιμέτωπος με τη βαρύτατη κατηγορία βιασμού μιας νεαρής κοπέλας σε νυχτερινό μαγαζί της Βαρκελώνης στις 30 Δεκεμβρίου του 2022. Μάλιστα πρόσφατα, το δικαστήριο της Βαρκελώνης απέρριψε την αίτησή του για αποφυλάκιση με την αιτιολογία πως ο Ντάνι Άλβες είναι ύποπτος διαφυγής.

Πρόσφατα ήρθε στο φως της δημοσιότητας ένα ακόμα περιστατικό στο οποίο είχε εμπλακεί ο πρώην ποδοσφαιριστής των Καταλανών. Το τελευταίο ρεπορτάζ που έρχεται στο φως ισχυρίζεται ότι ο Άλβες συμμετείχε σε ξύλο με γροθιές το 2012 έξω από ένα νυχτερινό κέντρο. Ένα γεγονός που τον άφησε εκτός του τελικού του Copa del Rey. Οι πληροφορίες προέρχονται από κατάθεση μάρτυρα σε τηλεοπτική εκπομπή στο Telecinco που ονομάζεται «Fiesta».

«Ήταν ένας πολύ μεγάλος αγώνας, αλλά ευτυχώς μπορέσαμε να τους χωρίσουμε. Ο άλλος είχε σπασμένη μύτη και το πουκάμισο του Ντάνι ήταν κομματιασμένο και γεμάτο αίματα», δήλωσε ο μάρτυρας. «Αργότερα πήγε για προπόνηση με την ομάδα και παραπονέθηκε για πόνο στον ώμο του, μπήκε στη λίστα τραυματισμών για σπασμένο κλείδα», συμπλήρωσε. 

Αυτός είναι και ο λόγος, σύμφωνα με τον μάρτυρα που ο Ντάνι Άλβες έχασε τον αγώνα της Μπαρτσελόνα με την Αθλέτικ Μπλιμπάο