Η προκλητική συμπεριφορά του Ντάνι Άλβες που δυσχεραίνει περισσότερο την κατάστασή του
i

Ντάνι Άλβες/©Photo by Mauricio Salas/Jam Media/Getty Images/Ideal Images

Η προκλητική συμπεριφορά του Ντάνι Άλβες που δυσχεραίνει περισσότερο την κατάστασή του

Sportal newsroom 12:48 - 16.02.2023

Ένα ακόμα βίντεο από την ημέρα που ο Ντάνι Άλβες φαίνεται, ότι βίασε την 23χρονη κοπέλα, βγήκε στη φόρα, το οποίο δυσχεραίνει ακόμα περισσότερο την κατάστασή του.

Η κατάσταση, στην οποία βρίσκεται ο Ντάνι Άλβες, δεν έχει αλλάξει. Ο Βραζιλιάνος βρίσκεται ακόμα υπό κράτηση στις φυλακές της Βαρκελώνης, μετά την καταγγελία για τον βιασμό μιας 23χρονης κοπέλας σε νυχτερινό κέντρο της πόλης.

Ο Ντάνι Άλβες υπερασπίζεται τον εαυτό του: «Εχω περάσει πιο δύσκολες καταστάσεις και δεν φοβάμαι τίποτα»
REST OF THE WORLD

12:46 - 30.01.2023

Ο Ντάνι Άλβες υπερασπίζεται τον εαυτό του: «Εχω περάσει πιο δύσκολες καταστάσεις και δεν φοβάμαι τίποτα»

Ο Ντάνι Άλβες μπορεί να βρίσκεται στη φυλακή, ωστόσο παραμένει αισιόδοξος για την αποφυλάκισή του, μιας και όπως τόνισε έχει περάσει και χειρότερα...

Ο 39χρονος στην αρχή της δίκης είχε δηλώσει, ότι δεν είχε έρθει σε επαφή με την κοπέλα, ενώ υποστήριζε ότι δεν την γνώριζε. Ο λόγος είναι η ντροπή που ένιωθε, καθώς και ο φόβος μην μαθευτεί η απάτη προς την σύζυγό του. Σήμερα (16/2) θα εκδικαστεί η έφεση που έκανε ο δικηγόρος του Βραζιλιάνου για την αποφυλάκισή του. Υπενθυμίζεται ότι ήταν πρόθυμος να φορέσει ηλεκτρονικό βραχιολάκι στο πόδι του

Οι κάμερες του μαγαζιού από την ημέρα που έγινε το περιστατικό όμως «καίνε» τον Βραζιλιάνο. Συγκεκριμένα όπως αναφέρει το ισπανικό περιοδικό «El Periodico» στο βίντεο φαίνεται, ότι ο πρώην παίκτης της Μπαρτσελόνα λείπει μαζί με την 23χρονη στις τουαλέτες για περίπου 16 λεπτά. Μετά όμως ο 39χρονος έκανε ότι δεν γνώριζε την κοπέλα, παραγγέλνοντας ένα τελευταίο ποτό, ενώ η κοπέλα φαίνεται ότι είναι σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση, κλαίγοντας απαρηγόρητη ανάμεσα στις φίλες της.