Απορρίφθηκε η έφεση του Ντάνι Άλβες για αποφυλάκιση καθώς είναι ύποπτος φυγής
i

Ντάνι Άλβες/ ©Intime

Απορρίφθηκε η έφεση του Ντάνι Άλβες για αποφυλάκιση καθώς είναι ύποπτος φυγής

Sportal newsroom 14:50 - 16.02.2023

Στην φυλακή θα παραμείνει ο Ντάνι Άλβες, καθώς η έφεση που άσκησε ο δικηγόρος του, δεν έγινε δεκτή.

Υπό κράτηση θα παραμείνει ο Ντάνι Άλβες, καθώς το δικαστήριο αποφάσισε να μην δεχτεί την έφεση για αποφυλάκιση που είχε κάνει. Ο Βραζιλιάνος είχε κάνει αίτηση για αποφυλάκιση, φορώντας ηλεκτρονικό βραχιολάκι, ενώ είχε προτείνει να παραδώσει τα δύο διαβατήριά του, καθώς έχει διπλή ιθαγένεια, ισπανική και βραζιλιάνικη.

Παρόλα αυτά η εισαγγελία απέρριψε αυτή την πρόταση, γιατί θεωρείται ύποπτος φυγής. Πιστεύουν, ότι ο 39χρονος έχει την οικονομική δυνατότητα να διαφύγει, ενώ και στοιχεία που υπάρχουν εις βάρος του είναι αρκετά επιβαρυντικά. Η εκδίκδαση έγινε κεκλεισμένων των θυρών σε δικαστήριο της Βαρκελώνης, για να προστατευτεί η ταυτότητα του θύματος. 

Υπενθυμίζεται ότι ο 39χρονος έχει κατηγορηθεί για τον βιασμό 23χρονης κοπέλας σε νυχτερινό κέντρο της Βαρκελώνης το βράδυ της 30ης του Δεκεμβρίου. Από τότε ο Ντάνι Άλβες έχει αλλάξει τις καταθέσεις του αρκετές φορές. Αρχικά είχε δηλώσει ότι δεν γνώριζε την κοπέλα, πόσω μάλλον δεν υπήρξε επαφή. Παρόλα αυτά αργότερα ανέφερε, ότι υπήρξε επαφή και ντρεπόταν να το πει, αρχικώς γιατί ντρεπόταν για την κατάταση, στην οποία βρισκόταν, αφετέρου γιατί δεν ήθελε να μαθευτεί η απάτη προς την σύζυγό του.