Ράκος ο Ντάνι Άλβες μετά τον χωρισμό του: Αρχίζει απεργία πείνας στη φυλακή!

Ντάνι Άλβες

i

© instagram Ντάνι Άλβες

Ράκος ο Ντάνι Άλβες μετά τον χωρισμό του: Αρχίζει απεργία πείνας στη φυλακή!

Sportal newsroom 18:07 - 17.03.2023

Σύμφωνα με πληροφορίες από την Ισπανία, ο Βραζιλιάνος είναι σε άθλια ψυχολογική κατάσταση και σκοπεύει να ξεκινήσει απεργία πείνας με αφορμή το χωρισμό του

Η Τζοάνα Σανθ φαίνεται να μη κάνει πίσω σχετικά με την απόφασή της να χωρίσει από τον Ντάνι Άλβες. Ο συλληφθείς και κατηγορούμενος για το βιασμό μιας 23χρονης κοπέλας σε κλαμπ της Βαρκελώνης, παραμένει φυλακισμένος με την εκδίκαση της υπόθεσης να εκκρεμεί και μια πρώτη αίτηση αποφυλάκισης να έχει ήδη απορριφθεί. 

Σύμφωνα με όσα αναφέρει η εκπομπή «Cuatro al día» του καναλιού «Cuatro TV», ο Βραζιλιάνος έχει πάρει πάρα πολύ βαριά την απόφαση αυτή της συντρόφου του και δεν έχει φάει τίποτα έκτοτε. Από πηγές που βρίσκονται κοντά στον παίκτη, ο Άλβες είναι κυριολεκτικά συντετριμμένος και σε άθλια ψυχολογική κατάσταση με την τελευταία αυτή εξέλιξη. Παραμένει λένε στο κελί του χωρίς να θέλει ούτε να προαυλιστεί ούτε να μιλήσει σε άλλους τρόφιμους της φυλακής όπου κρατείται.

Λέγεται πως ανακοίνωσε πολύ πρόσφατα επίσημα την απόφασή της να χωρίσει από τον Ντάνι Άλβες, πιθανότατα όταν τον επισκέφθηκε στη φυλακή. Μάλιστα ο ίδιος ο Άλβες φέρεται να απέφευγε την επίσκεψη αυτή, φοβούμενος πιθανότατα ακριβώς αυτό που τελικά συνέβη. Η δίκη του αναμένεται αργότερα μέσα στο χρόνο χωρίς να έχουν γίνει γνωστά περισσότερα προς ώρας, με την ποινή που αντιμετωπίζει να είναι κάπου μεταξύ τεσσάρων και δώδεκα χρόνων.

Το ένα χτύπημα πίσω από το άλλο λοιπόν για τον άλλοτε αστέρα της Μπαρτσελόνα και της εθνικής Βραζιλίας, με τα στοιχεία για την υπόθεση του οποίου ωστόσο να είναι δραματικά εις βάρος του. Το τεκμήριο της αθωότητας μπορεί να παραμένει, ωστόσο όλα συνηγορούν προς την καταδίκη του, με τον ίδιο να δείχνει να μην αντέχει το βάρος τόσο του εγκλεισμού του όσο και του χωρισμού του από την εντυπωσιακή Τζοάνα.