Χόλι Σόντερς: Η διάσημη δημοσιογράφος - αθλήτρια που αναγκάστηκε να εγκαταλείψει το γκολφ

Χόλι Σόντερς: Η διάσημη δημοσιογράφος - αθλήτρια που αναγκάστηκε να εγκαταλείψει το γκολφ

Ελένη Ανδρικοπούλου 15:07 - 16.03.2023 / Ανανεώθηκε: 15:07 - 16.03.2023

H Χόλι Σόντερς, αθλητικογράφος και πρώην γκολφέρ κάνει πάταγο στα social media με τα tuttorial της.

Η Χόλι Σόντερς κάνει «θραύση» στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Η 36χρονη πρώην γκολφέρ με τα tuttorial της έχει καταφέρει να τραβήξει τα βλέμματα και πλέον απειλεί τη συνάδελφό της, Πέιτς Σπίρανακ, αφού οι followers της αρχίζουν κι αυξάνονται επικίνδυνα!

Το πραγματικό της όνομα είναι Χόλι Νίντερκοχ και έχει γεννηθεί στις 3 Μαρτίου του 1987. Για πολλά χρόνια υπήρξε επαγγελματίας παίκτρια του γκολφ. Αναγκάστηκε όμως να το αφήσει. Μια χειρουργική επέμβαση στο γόνατο μετά το νεανικό της έτος στο Michigan State ήταν η αιτία να μην μπορεί να περπατήσει για μήνες. Έτσι, το να εγκαταλείψει το μπαστουνάκι του γκολφ ήταν μονόδρομος. 

«Ήταν μια θλιβερή στιγμή, να είσαι 20, 21 ετών και να ξέρεις ότι το όνειρό σου να παίζεις επαγγελματικά έχει τελειώσει», είχε δηλώσει στο Golf Digest πριν από μια δεκαετία. «Μετά τη χειρουργική επέμβαση, δεν μπορούσα να περπατήσω για πολλούς, πολλούς μήνες στο νεανικό μου έτος στο MSU. Επέστρεψα από αυτό, αλλά δεν μπορούσα να παίξω ξανά το ίδιο», συμπλήρωσε. 

Η Χόλι Σόντερς έχει πτυχίο δημοσιογραφίας και σε ηλικία 21 ετών, άρχισε να εργάζεται για το Golf Channel πριν ενταχθεί στο Fox Sports πέντε χρόνια αργότερα. «Είμαι πολύ περήφανη που κατάφερα και δούλεψα τόσο σκληρά για να φτάσω σε αυτή τη θέση», δήλωσε στο «The Post».