Η εκθαμβωτική Ρέιτσελ Στάλμαν υποστηρίζει τον Κάρλος Αλκαράθ ως ισχυρό υποψήφιο για τον τίτλο του Wimbledon (pics)

Ρέιτσελ Στάλμαν

i

© Instagram

Η εκθαμβωτική Ρέιτσελ Στάλμαν υποστηρίζει τον Κάρλος Αλκαράθ ως ισχυρό υποψήφιο για τον τίτλο του Wimbledon (pics)

Άγγελος Φραγκισκάτος 10:15 - 03.07.2023 / Ανανεώθηκε: 10:15 - 03.07.2023

Η influencer του τένις, Ρέιτσελ Στάλμαν εξέφρασε την υποστήριξή της στην προσπάθεια του Κάρλος Αλκαράθ για τον τίτλο του Wimbledon, τονίζοντας την πρόσφατη επιτυχία και την αυτοπεποίθησή του.

Η Ρέιτσελ Στάλμαν εξέφρασε την ακλόνητη πίστη της στις δυνατότητες του Ισπανού Κάρλος Αλκαράθ, προκειμένου να εξασφαλίσει το παρθενικό του τίτλο στο Wimbledon. Επιπλέον, ο Στάλμαν ισχυρίστηκε ότι η Έλενα Ριμπάκινα έχει ό,τι χρειάζεται για να διεκδικήσει ξανά τον τίτλο που κατείχε στο παρελθόν. 

Η νο.1 influencer του τένις που έχει περισσότερους από 307.000 ακόλουθους στο Instagram, αναγνώρισε το ταλέντο Αλκαράθ, ως έναν τρομερό υποψήφιο για την κυριαρχία του Νόβακ Τζόκοβιτς. 

Ο πρόσφατος θρίαμβος του Ισπανού τενίστα στο Queen's Club Championships χρησίμευσε ως πηγή μεγάλης έμπνευσης για την Στάλμαν, καθώς πιστεύει ακράδαντα ότι ο 20χρονος έχει αποδείξει αποτελεσματικά την ικανότητά του στα γήπεδα με γρασίδι και τώρα αποπνέει ακλόνητη αυτοπεποίθηση. 

Μιλώντας στο SunSportSport, η Στάλμαν μετέφερε την αισιόδοξη προοπτική της, δηλώνοντας: «Πιστεύω ότι ο Κάρλος (Αλκαράθ) μπορεί να το κερδίσει φέτος. Παρόλο που μπορεί να μην έχει πολλή εμπειρία στο γρασίδι, έχει ήδη αποδείξει τον εαυτό του στην επιφάνεια κερδίζοντας το Queen's Club την περασμένη εβδομάδα. Η αθλητικότητά του είναι απαράμιλλη και στοιχηματίζω ότι νιώθει αρκετά σίγουρος ότι θα επιστρέψει ως Νο. 1 του κόσμου».

Ποια είναι η Ρέιτσελ Στάλμαν

Γεννημένη το 1991 στο Σεντ Λιούις του Μιζούρι, η Η Ρέιτσελ Στάλμαν είναι ακόμη μια αθλήτρια η οποία αποφάσισε να απαρνηθεί την πίεση που αποφέρει και τις θυσίες που απαιτεί ο επαγγελματικός αθλητισμός και να ασχοληθεί περισσότερο με τα κοινωνικά δίκτυα. Σπουδαγμένο ωστόσο κορίτσι, απόφοιτη του πανεπιστημίου του Μιζούρι με πτυχίο διατροφολόγου παρακαλώ. 

Το ενδιαφέρον της για το τένις 

Η Ρέιτσελ ξεκίνησε να παίζει τένις όσο ακόμα ήταν στο λύκειο, ενώ πήρε μέρος σε αρκετά τουρνουά. Συνέχισε με το αγαπημένο της σπορ και στο πανεπιστήμιο όπου έπαιξε και τα 4 χρόνια στα αντίστοιχα κολλεγιακά πρωταθλήματα. 

Στη συνέχεια ωστόσο ξεκίνησε περισσότερο να ποστάρει άρθρα σχετικά με το τένις στην ιστοσελίδα της, μερικά από τα οποία «ανέβηκαν» σε σάιτ ιδιαίτερα γνωστά στο χώρο. Από το 2021, η εντυπωσιακή κοπέλα έχει ενώσει τις δυνάμεις της με το ΤopCourt όπου αρθρογραφεί, πάντα σχετικά με το τένις.