Φαβορί για την απόκτηση του Φέλιξ η Άστον Βίλα

Ζοάο Φέλιξ

i

Ζοάο Φέλιξ/©ChelseaFC

Φαβορί για την απόκτηση του Φέλιξ η Άστον Βίλα

Άγγελος Φραγκισκάτος 11:00 - 17.07.2023 / Ανανεώθηκε: 11:01 - 17.07.2023

Η Άστον Βίλα είναι το πρώτο φαβορί για την απόκτηση του Πορτογάλου επιθετικού Ζοάο Φέλιξ από την Ατλέτικο Μαδρίτης, σύμφωνα με την Daily Mail.

Η Άστον Βίλα εξακολουθεί να είναι το φαβορί για την απόκτηση του Ζοάο Φέλιξ μετά την αποχώρηση της Παρί Σεν Ζερμέν για τη μεταγραφή του, σύμφωνα με την Daily Mail. 

Το μέλλον του Πορτογάλου επιθετικού βρίσκεται στον αέρα μετά τον δανεισμό του στην Τσέλσι, ο οποίος δεν πήγε σύμφωνα με τον τρόπο που θα ήθελε ο ίδιος. 

Έτσι ο λονδρέζικος σύλλογος αποφάσισε να μην κάνει μόνιμη την αγορά του. Στη συνέχεια επέστρεψε στην Ατλέτικο Μαδρίτης, αλλά δεν φαίνεται να είναι στα σχέδια του προπονητή της ομάδας, Ντιέγκο Σιμεόνε, ενόψει της νέας σεζόν.  

Ο Φέλιξ είναι ελεύθερος να ψάξει για ευκαιρίες αλλού, αλλά το ποσό των 113 εκατομμυρίων ευρώ που πλήρωσε η Ατλέτικο για τον Πορτογάλο σταρ σημαίνει ότι αποδεικνύεται δύσκολο να βρεθούν άλλες ομάδες, προκειμένου να προσπαθήσουν να τον αποκτήσουν. 

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, η Παρί Σεν Ζερμέν είναι η πιο πρόσφατη ομάδα που αποχώρησε από το κυνήγι της μεταγραφής του Πορτογάλου, αν και η Άστον Βίλα του Ουνάι Έμερι θα μπορούσε να είναι ακόμα ενδιαφέρουσα για την επιστροφή του Φέλιξ στην Premier League. 

Το πρωτάθλημα της Σαουδικής Αραβίας ξεπέρασε σε χρηματιστηριακή αξία αυτά της Σκωτίας και της Αυστρίας - Απλησίαστη η Premier League
REST OF THE WORLD

14:15 - 16.07.2023

Το πρωτάθλημα της Σαουδικής Αραβίας ξεπέρασε σε χρηματιστηριακή αξία αυτά της Σκωτίας και της Αυστρίας - Απλησίαστη η Premier League

Το πρωτάθλημα της Σαουδικής Αραβίας ξεπέρασε σε χρηματιστηριακή αξία αυτά της Σκωτίας και της Αυστρίας ωστόσο για να φτάσει την Premier League θα πρέπει να κάνει ακόμα πάρα πολλά.

Η Τσέλσι πλήρωσε 11 εκατομμύρια ευρώ για τον δανεισμό του, στο συμβόλαιο που υπέγραψε ο 23χρονος Πορτογάλος επιθετικός, καθώς υπήρχαν και μπόνους. Οπως κάθε γκολ του κόστισε περισσότερα από τέσσερα εκατομμύρια ευρώ (πέτυχε τέσσερα σε 20 αγώνες) και κάθε ματς που έπαιζε ο Ζοάο Φέλιξ είχε αξία πάνω από 850.000 ευρώ. Σχεδόν 14.000 ευρώ το λεπτό στο γήπεδο.