Έκρηξη Ποστέκογλου για Γερμανό ρεπόρτερ – Εμφανίστηκε με φανέλα της Μπάγερν και τυπωμένο το «9» με το όνομα του Χάρι Κέιν

Έκρηξη Ποστέκογλου για Γερμανό ρεπόρτερ – Εμφανίστηκε με φανέλα της Μπάγερν και τυπωμένο το «9» με το όνομα του Χάρι Κέιν

Γιώργος Σακελλαρίου 20:03 - 22.07.2023 / Ανανεώθηκε: 20:06 - 22.07.2023

Ο ομογενής τεχνικός της Τότεναμ εξερράγη όταν Γερμανός δημοσιογράφος της Bild εμφανίστηκε με φανέλα της Μπάγερν, στην οποία είχε τυπώσει το όνομα του Χάρι Κέιν.

Ένας Γερμανός δημοσιογράφος της Bild, ο Μαξ Σρέιντερ, κατάφερε να βγάλει εκτός εαυτού τον Άγγελο Ποστέκογλου.

Ο ομογενής τεχνικός της Τότεναμ στη διάρκεια συνέντευξης Τύπου στην Ταϊλάνδη για το φιλικό με τη Λέστερ, ουσιαστικά εξερράγη όταν είδε τον ρεπόρτερ της γερμανικής εφημερίδας να κραδαίνει μία φανέλα της Μπάγερν Μονάχου με το όνομα του Χάρι Κέιν και τον αριθμό «9». «Χθες είπατε ότι είστε χαλαροί και δεν υπάρχει ανησυχία σχετικά με την κατάσταση του Χάρι Κέιν. Πώς νιώθετε σήμερα;», είπε ο δημοσιογράφος της Bild.

«Αυτό το είπα πριν από δύο μέρες και τίποτα δεν έχει αλλάξει», είπε ο Ποστέκογλου και τότε ο Σρέιντερ ξεδίπλωσε τη λευκή φανέλα της Μπάγερν με το όνομα του διεθνούς Άγγλου φορ και τον αριθμό «9» στην πλάτη.

«Πώς μοιάζει αυτό; Φαίνεται αρκετά καλό ή όχι;», ρώτησε ο Γερμανός και ο Ποστέκογλου δεν κατάφερε να κρύψει την οργή του. «Δεν ξέρω για τι πράγμα μιλάς. Γέλασες καλά; Πήρατε αυτό που θέλατε. Ίσως. Μπορεί. Πολύ ωραία. Ήρθατε ως εδώ, κάνατε τόσο δρόμο μόνο για αυτό, σας ευχαριστώ πολύ», απάντησε ο τεχνικός της Τότεναμ.

Ο Ποστέκογλου ήταν εκνευρισμένος και στη συνέχεια αναφέρθηκε στη δουλειά του στην Τότεναμ: «Είμαστε στην αρχή του», είπε ο 57χρονος ομογενής και πρόσθεσε: «Είναι ένας τεράστιος ποδοσφαιρικός σύλλογος, μια τεράστια ευκαιρία και μια τεράστια πρόκληση εδώ. Αυτό που θα προσπαθήσουμε να κάνουμε, είναι να φέρουμε επιτυχίες σε έναν από τους μεγαλύτερους ποδοσφαιρικούς συλλόγους στον κόσμο, αρκετά μεγάλο, ώστε να φτιάχνουμε ψεύτικα πλάνα».

Ο Κέιν να σημειωθεί ότι διανύει τον τελευταίο χρόνο του συμβολαίου του με τα «σπιρούνια» και είναι στο στόχαστρο της πρωταθλήτριας Γερμανίας Μπάγερν, η οποία δεν έχει κάνει ακόμη πρόταση για να πείσει τον Ντάνιελ Λέβι να πουλήσει.

Ο παίκτης της Τότεναμ Τζέιμς Μάντισον, πάντως, δήλωσε: «Δεν πρόκειται να μπω σε λεπτομέρειες για την κατάσταση του Χάρι. Αλλά από την πλευρά μου θα ήθελα πολύ να μπορώ να παίξω μαζί του. Είναι ένας σέντερ φορ παγκόσμιας κλάσης, το καλύτερο νούμερο εννέα στον κόσμο, ένα λαμπρό πρότυπο και ένας επαγγελματίας. Ό,τι είναι να γίνει θα γίνει».