Τα δίνει όλα για όλα η Μπάγερν: Στα 100 εκατ. ευρώ η πρόταση στην Τότεναμ για Κέιν

Χάρι Κέιν

i

©Photo by Emmanuele Ciancaglini/Ciancaphoto Studio/Getty Images

Τα δίνει όλα για όλα η Μπάγερν: Στα 100 εκατ. ευρώ η πρόταση στην Τότεναμ για Κέιν

Κώστας Τόπας 15:39 - 22.07.2023

Η Μπάγερν Μονάχου ετοιμάζει πρόταση 100 εκατομμυρίων ευρώ στην προσπάθειά της να πείσει την Τότεναμ να παραχωρήσει τον Χάρι Κέιν.

Ο Χάρι Κέιν δεν ξέρει ακόμα σε ποια ομάδα θα αγωνίζεται την επόμενη σεζόν, αν και φαίνεται ότι η απόφαση του είναι είτε να συνεχίσει στον σύλλογο της ζωής του, την Τότεναμ, είτε να δοκιμάσει την τύχη του στη Bundesliga υπογράφοντας στη Μπάγερν Μονάχου που φαίνεται διατεθειμένη να κάνει τα πάντα για να εντάξει τον Άγγλο διεθνή επιθετικό στο ρόστερ της.

Ο επιθετικός ήταν πρωταγωνιστής σε πολλές μεταγραφικές περιόδους, ωστόσο πάντα κατέληγε να παραμένει στους Λονδρέζους. Αυτή τη φορά τα πράγματα φαίνεται να είναι πιο σοβαρά σχετικά με το μέλλον του στα «σπιρούνια». Η Μπάγερν, που έχει ήδη κάνει μια πρώτη προσφορά 70 εκατομμυρίων για τον Άγγλο στράικερ που απορρίφθηκε, είναι διατεθειμένη να κάνει ό,τι περνάει από το χέρι της για να πείσει την Τότεναμ να τον παραχωρήσει.

Σύμφωνα με τη «Bild», ο γερμανικός σύλλογος είναι διατεθειμένος να φτάσει τα 100 εκατομμύρια ευρώ και, με αυτή την πρόταση ελπίζει να πείσει μια για πάντα μια ομάδα της Τότεναμ που δείχνει να αντιστέκεται. Με αυτό το ποσό η Τότεναμ πριν από μερικές εβδομάδες είχε τονίσει πως είναι θετική στην παραχώρηση του Κέιν και το μόνο που απομένει είναι οι Βαυαροί να κάνουν κι επίσημα την κίνησή τους.

Ο Κέιν απέχει μόλις 48 τέρματα από το να πετύχει το ρεκόρ σκόρερ όλων των εποχών στην Premier League του Άλαν Σίρερ, ενώ παράλληλα έχει πετύχει ρεκόρ 280 γκολ με την Τότεναμ, εκ των οποίων τα 213 είναι στο αγγλικό πρωτάθλημα.