Ανακοίνωσε τον Τέλες η Αλ Νασρ

Άλεξ Τέλες

i

©AlNassr

Ανακοίνωσε τον Τέλες η Αλ Νασρ

Κώστας Τσιακλής 12:54 - 23.07.2023 / Ανανεώθηκε: 12:54 - 23.07.2023

Η Αλ Νασρ του Κριστιάνο Ρονάλντο ανακοίνωσε την απόκτηση του Άλεξ Τέλες από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Η Αλ Νασρ του Κριστιάνο Ρονάλντο ανακοίνωσε ακόμα μια μεταγραφή. Συγκεκριμένα οι Σαουδάραβες απέκτησαν τον Άλεξ Τέλες από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με ένα ποσό που αγγίζει τα πέντε εκατομμύρια ευρώ.

Οι ομάδες της Σαουδικής Αραβίας μοιάζουν να είναι πραγματικά ασταμάτητες στο μεταγραφικό παράθυρο του καλοκαιριού. Από το «χορό» των εκατομμυρίων δεν θα μπορούσε να έλειπε και η Αλ Νασρ του Κριστιάνο Ρονάλντο, η οποία ανακοίνωσε την τρίτη της μεταγραφή.

Συγκεκριμένα τα κίτρινα θα φοράει από τη νέα σεζόν ο Άλεξ Τέλες που αποκτήθηκε και επίσημα από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Όπως είχε αναφέρει πρόσφατα ο Ιταλός δημοσιογράφος, Φαμπρίτσιο Ρομάνο, οι Σαουδάραβες θα βγάλουν από τα ταμεία τους σχεδόν πέντε εκατομμύρια ευρώ ενώ ο Τέλες θα αμοίβεται με οκτώ εκατομμύρια ευρώ το χρόνο συν οποιαδήποτε μπόνους.

Υπενθυμίζουμε ότι η Αλ Νασρ είχε βάλει βαθιά το χέρι στην τσέπη και απέκτησε επίσης τους Μαρτσέλο Μπρόζοβιτς και Σέκο Φοφανά. Για τον Κροάτη μέσο έδωσε στην Ίντερ, 18 εκατομμύρια ευρώ ενώ για τον Φοφανά δαπάνησε 25 εκατομμύρια ευρώ.

Ο Τέλες βρισκόταν στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ από τον Οκτώβριο του 2020, όταν και αποκτήθηκε με 15 εκατομμύρια ευρώ από την Πόρτο. Μετά και την έλευση του Τάιρικ Μαλάσια ο Τέλες δεν ήταν στα πλάνα του Έρικ Τεν Χαχ και έτσι την περασμένη σεζόν ο Βραζιλιάνος είχε δοθεί δανεικός στη Σεβίλλη. Στο παρελθόν είχε παίξει επίσης σε Γιουβεντούτ, Γκρέμιο, Ίντερ και Γαλατασαράι.

Συνολικά με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ κατέγραψε 50 συμμετοχές και είχε απολογισμό ένα γκολ και οκτώ ασίστ. Από την άλλη την περίοδο 2022-2023 με τη Σεβίλλη είχε τρεις ασίστ σε 38 εμφανίσεις. Αξίζει να σημειωθεί πως με τον Κριστιάνο Ρονάλντο είχε συνυπάρξει για λίγο χρονικό διάστημα στους «κόκκινους διαβόλους».