Ο Μπακαμπού στην Κωσταντινούπολη για τη Γαλατάσαραϊ

Σεντρίκ Μπακαμπού

i

Σεντρίκ Μπακαμπού/ ©Intime

Ο Μπακαμπού στην Κωσταντινούπολη για τη Γαλατάσαραϊ

Άγγελος Φραγκισκάτος 11:51 - 23.07.2023 / Ανανεώθηκε: 12:08 - 23.07.2023

Ο Σεντρίκ Μπακαμπού έφτασε το βράδυ του Σαββάτου (22/7) στην Κωνσταντινούπολη, ώστε να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο με τη Γαλατάσαραϊ.

Ο Σεντρίκ Μπακαμπού βρίσκεται από το βράδυ του Σαββάτου (22/7) στην Κωνσταντινούπολη, προκειμένου να υπογράψει τη συμφωνία του με τη Γαλατάσαραϊ

Ο 32χρονος Κονγκολέζος επιθετικός έμεινε ελεύθερος στο τέλος της σεζόν από τους «ερυθρόλευκους» και έβαλε την υπογραφή του σε συμβόλαιο συνεργασίας με το σύλλογο των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων. 

Ωστόσο, τα πράγματα εκεί δεν κύλησαν όπως ενδεχομένως θα ήθελε ο Μπακαμπού καθώς αντιμετώπιζε οικογενειακά ζήτημα και για το λόγο αυτό αποχώρησε από την Αλ Νασρ, λίγες ώρες μετά την μεταγραφή του. 

Ο πρώην επιθετικός του Ολυμπιακού θα υπογράψει διετές συμβόλαιο συνεργασίας με τους πρωταθλητές Τουρκίας. Ο Μπακαμπού πραγματοποίησε μία καταπληκτική σεζόν και αυτό είχε ως αποτέλεσμα να βγει και ο πρώτος σκόρερ της Stoiximan Super League. Πέτυχε με τη φανέλα των «ερυθρόλευκων» 18 τέρματα, ενώ μοίρασε και τρεις ασίστ σε 37 εμφανίσεις. 

Το επίτευγμα αυτό έφτασε εκτός συνόρων, αφού ο ίδιος συμπεριλήφθηκε στη λίστα με τους κορυφαίους σκόρερ με καταγωγή από τις χώρες της Αφρικής. Ο πρώην σέντερ φορ των «ερυθρόλευκων», συγκεκριμένα, κατέλαβε την 7η θέση, πετυχαίνοντας τον ίδιο αριθμό τερμάτων με τον Τέρεμ Μόφι της Νις