Footmercato: «Πρόταση για Παγέτ από Σαουδική Αραβία, τον θέλει και ο Ολυμπιακός»

Ντμίτρι Παγέτ

i

Ντμίτρι Παγέτ/ ©Intime

Footmercato: «Πρόταση για Παγέτ από Σαουδική Αραβία, τον θέλει και ο Ολυμπιακός»

Ελένη Ανδρικοπούλου 11:18 - 23.07.2023 / Ανανεώθηκε: 11:19 - 23.07.2023

Ο Ντμίτρι Παγέτ έχει δεχθεί μία πολύ δελεαστική πρόταση από ομάδα της Σαουδικής Αραβίας, για τον οποίο ενδιαφέρεται κι ο Ολυμπιακός, σύμφωνα με γαλλικό μέσο.

Ο Ντμίτρι Παγέτ έπειτα από 326 συμμετοχές αποχαιρέτησε δακρυσμένος τη Μαρσέιγ την περασμένη Παρασκευή (21/7). Ο Γάλλος μεσοεπιθετικός συμπλήρωσε 8,5 χρόνια στη Μασσαλία, σε δύο θητείες (από 2013 έως 2015 και από τον Ιανουάριο του 2017 μέχρι σήμερα).

Ο πρόεδρος του συλλόγου, Πάμπλο Λονγκόρια, ανακοίνωσε ότι αποφασίστηκε η λύση του συμβολαίου του αρχηγού της ομάδας, που κανονικά έληγε το 2024. «Αποφασίσαμε να μην συνεχίσουμε την κοινή περιπέτεια με τον αρχηγό μας. Χρειάστηκαν πολλές εβδομάδες σκέψης και συζητήσεων» ανέφερε μεταξύ άλλων ο διοικητικός ηγέτης των Μασσαλών. 

Μετά την αποχώρησή του από την Μαρσέιγ ο Ντμίτρι Παγέτ αναζητά τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Η έγκυρη γαλλική ιστοσελίδα «Footmercato» ήρθε να επιβεβαιώσει το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού για τον 36χρονο Γάλλου μεσοεπιθετικό, το οποίο έφερε στο προσκήνιο ένα μέσο της Μασσαλίας το Σάββατο (23/07).

Το δημοσίευμα του αγγλικού μέσου συμπληρώνει πως ο Παγέτ έχει δεχθεί μία πολύ καλή προσφορά από ομάδα της Σαουδικής Αραβίας, της οποίας το όνομα δεν έχει γίνει γνωστό. Η πρόταση αυτή αφορά διετές συμβόλαιο που αποφέρει στον Γάλλο επιθετικό μέσο έξι εκατομμύρια ευρώ.

Το εν λόγω δημοσίευμα αναφέρει επίσης πως πέρα από τον Ολυμπιακό και την ομάδα της Σαουδικής Αραβίας ενδιαφέρον για τον Παγέτ έχουν δείξει κι ομάδες από την Τουρκία. Πάντως, επισημαίνει ότι ο 36χρονος μεσοεπιθετικός αυτή τη στιγμή βρίσκεται σε δύσκολη ψυχολογική κατάσταση μετά το τέλος από τη Μαρσέιγ.