O... ψαράς Χουάνγκ παρέα με τη μνηστή του σε ελληνικό νησί: «Τυχερός που σε έχω στη ζωή μου»
i

© SS Instagram

O... ψαράς Χουάνγκ παρέα με τη μνηστή του σε ελληνικό νησί: «Τυχερός που σε έχω στη ζωή μου»

Τζιοβάνι Ζάκαρη 17:48 - 22.07.2023 / Ανανεώθηκε: 17:49 - 22.07.2023

Ο Ινμπόμ Χουάνγκ μοιράστηκε στο Instagram στιγμές από τις διακοπές του σε ελληνικό νησί, στο οποίο βρέθηκε παρέα με τη σύντροφο του.

Ο Ολυμπιακός επέστρεψε από την Αυστρία, εκεί όπου πραγματοποιήθηκε το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του συλλόγου, με τους παίκτες του Μαρτίνεθ να ετοιμάζονται για το νέο τους ταξίδι, με φόντο το φιλικό κόντρα στη Ρέιντζερς.

Στη Σαντορίνη ο Χουάνγκ

Ωστόσο ο προπονητής των Πειραιωτών αποφάσισε να δώσει στους ποδοσφαιριστές του την ευκαιρία να ξεκουραστούν πριν την αναμέτρηση της Σκωτίας. Με αφορμή, λοιπόν, το διήμερο αυτό (Πέμπτη - Παρασκευή) αυτό, ο Ινμπόμ Χουάνγκ αποφάσισε να επισκεφθεί με τη μνηστή του τη Σαντορίνη, εκεί όπου δοκίμασε τις ικανότητες του και στο... ψάρεμα.  

Μάλιστα ο ίδιος μοιράστηκε την εν λόγω στιγμή, στο προφίλ του στο Instagram, εκεί όπου αναφέρθηκε και στη σχέση του με τη σύντροφο του. «Επτά χρόνια μαζί. Τυχερός που σε έχω στη ζωή μου», ανέφερε ο μέσος του Ολυμπιακού στο ποστάρισμα του.

Χουάνγκ: «Ο Μαρτίνεθ θέλει να θυσιαζόμαστε για την ομάδα»

Ο Ινμπόμ Χουάνγκ μίλησε μετά το φιλικό της ομάδας του εναντίον της Νόρτζελαντ και στάθηκε στις απαιτήσεις του Ντιέγκο Μαρτίνεθ, όσον αφορά τη νέα σεζόν. Αναλυτικά οι δηλώσεις του Νοτιοκορεάτη παίκτη: 

Δεύτερο φιλικό για τον Ολυμπιακό στην Αυστρία, το πρώτο δικό σου. Ποια είναι τα συναισθήματά σου;

«Ήταν το πρώτο παιχνίδι για εμένα. Ήταν όμορφο το συναίσθημα που επέστρεψα ξανά στον αγωνιστικό χώρο μαζί με τους συμπαίκτες μου. Θα μπορούσαμε να είχαμε κερδίσει αυτόν τον αγώνα. Υπάρχουν όμως και θετικά στοιχεία τα οποία μπορούμε να κρατήσουμε. Να συνεχίσουμε να δείχνουμε στον κόσμο αυτά τα στοιχεία στα οποία είμαστε καλοί. Πρέπει να βελτιωθούμε σε ορισμένους τομείς. Σο πρώτο ημίχρονο αντιμετωπίσαμε κάποια προβλήματα αλλά γι' αυτό είναι η προετοιμασία. Πρέπει να δουλεύουμε όλοι μαζί, όπως έχουμε κάνει έως τώρα».

Ποια είναι η άποψή σου για τον Ολυμπιακό που θέλει να φτιάξει ο κ. Μαρτίνεθ;

«Συνεχίζει να μας λέει ότι πρέπει να είμαστε μαζί, ενωμένοι. Θέλει οι παίκτες να παίζουν για την ομάδα, να θυσιαζόμαστε για την ομάδα. Εγώ αυτό κάνω από τότε που έγινα επαγγελματίας ποδοσφαιριστής. Το ίδιο κάνουν και οι συμπαίκτες μου. Πρέπει να παίζουμε για την ομάδα ανεξάρτητα από τον αντίπαλο. Να παίζουμε όλοι μαζί, να παραμένουμε συμπαγές σύνολο, να είμαστε επιθετικοί σε άμυνα και επίθεση. Ας μείνουμε συγκεντρωμένοι».