O Άρης θα βρει μπροστά του πρώην ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού στο ματς με την Αραράτ Αρμένια
i

© Intime

O Άρης θα βρει μπροστά του πρώην ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού στο ματς με την Αραράτ Αρμένια

Τζιοβάνι Ζάκαρη 23:44 - 21.07.2023 / Ανανεώθηκε: 23:45 - 21.07.2023

Ο Άρης αντιμετωπίζει την Αραράτ Αρμένια με φόντο το Europa Conference League και μπροστά του αναμένεται να βρει έναν πρώην ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού.

Το ευρωπαϊκό ταξίδι του Άρη ξεκινάει την Πέμπτη (27/7), με φόντο το Europa Conference League, στο Γερεβάν. Αντίπαλος του η Αραράτ Αρμένια, την οποία καλείται να προσπεράσει προκειμένου να βρεθεί στον τρίτο προκριματικό γύρο της διοργάνωσης.

Στη θεωρία πρόκειται για έναν βατό αντίπαλο, όμως όχι λίγο όχι πολύ τέτοιου επιπέδου ομάδες έχουν κάνει αρκετές φορές τη... ζημιά σε ελληνικούς συλλόγους. Όπως και να έχει πάντως, οι «κίτρινοι» θα έχουν τουλάχιστον τη δυνατότητα να αγωνιστούν στην Ευρώπη, μετά την κατάληψη της πέμπτης θέσης στην περασμένη Stoiximan Super League.

Απέναντι τους μπορεί να μην έχουν αναγνωρίσιμους ποδοσφαιριστές, ωστόσο μπροστά τους θα βρουν έναν άνθρωπο που αποτελεί γνώριμο τον φιλάθλων στην Ελλάδα. Ο λόγος για τον πάλαι ποτέ ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού, Γκεβόρ Γκαζαριάν.

Νέος βοηθός προπονητή από πρώην παίκτης της Αραράτ Αρμένια

Τυπικά, ο 35χρονος ποδοσφαιριστής είναι ακόμα μέλος του ρόστερ της ομάδας επομένως δεν αποκλείεται να αντιμετωπίσει την ομάδα του Τόλη Τερζή ως αντίπαλος στο γρασίδι. Εντούτοις, όπως αναφέρουν τα ΜΜΕ στην Αρμενία, εντός των επόμενων ωρών ο Γκαζαριάν θα τεθεί εκτός πλάνων του τεχνικού της ομάδας, Βαρντάν Μινασιγιάν, αφού ο έμπειρος επιθετικός αναμένεται να αναλάβει χρέη βοηθού προπονητή.

Ο Γκεβόρ Γκαζαριάν © Intime

Όπως και να έχει πάντως ο Άρης θα τον βρει μπροστά του είτε ως μέλος του επιτελείου, είτε ως ποδοσφαιριστή του κλαμπ. Υπάρχει βεβαίως και το σενάριο, το οποίο δεν συγκεντρώνει αρκετές πιθανότητες, ο πρώην παίκτης των «ερυθρόλευκων» να αποχωρήσει εντελώς από την ομάδα, «κρεμώντας» τα παπούτσια του. 

Όσον αφορά το πέρασμα του από τον Ολυμπιακό, ο Γκαζαριάν αποτέλεσε μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας τον Ιούλιο του 2014, όπου και αποκτήθηκε από την Μεταλούργκ ως ελεύθερος. Ο ίδιος έμεινε μέχρι τον Ιανουάριο του 2015, καταγράφοντας επτά εμφανίσεις με τα «ερυθρόλευκα». Ακολούθησαν θητείες στις Λαμία και Κέρκυρα οι οποίες επίσης δεν ολοκληρώθηκαν με επιτυχία.