Η Ρέιντζερς ζητάει λεφτά για το φιλικό με τον Ολυμπιακό και ο κόσμος της την... κράζει
i

© Intime

Η Ρέιντζερς ζητάει λεφτά για το φιλικό με τον Ολυμπιακό και ο κόσμος της την... κράζει

Τζιοβάνι Ζάκαρη 21:48 - 21.07.2023

Μέσα από το «Rangers TV» θα μπορούν οι φίλοι της ομάδας να παρακολουθήσουν τη φιλική αναμέτρηση της ομάδας, αρκεί να πληρώσουν το αντίτιμο των εννέα ευρώ. Ένα ποσό που προκάλεσε την αντίδραση των οπαδών της σκωτσέζικης ομάδας.

Ο Ολυμπιακός αναμένεται να ταξιδέψει και πάλι μετά την επιστροφή του από την Αυστρία, όπου έκανε την καλοκαιρινή του προετοιμασία, προκειμένου να αντιμετωπίσει στην έδρα της τη Ρέιντζερς (26/7). Οι «ερυθρόλευκοι» θα δώσουν το τέταρτο στη σειρά φιλικό τους και ευελπιστούν να επιστρέψουν στις νίκες, εναντίον ενός δυνατού αντιπάλου, μετά τις ισοπαλίες κόντρα σε Νόρτσελαντ και Σαμπάχ.

Εννιά ευρώ θα πρέπει να πληρώσει όποιος θέλει να δει το Ρέιντζερς - Ολυμπιακός

Για την Ελλάδα, την τηλεοπτική κάλυψη του αγώνα έχει αναλάβει η Cosmote TV, η οποία κάλυψε όλες τις περασμένες αναμετρήσεις των «ερυθρόλευκων». Όσον αφορά τη Σκωτία, οι φίλοι της Ρέιντζερς θα μπορέσουν να παρακολουθήσουν τον αγώνα από το κανάλι της ομάδας, με την τιμή όμως να είναι λίγο... τσιμπημένη.

Πιο αναλυτικά, οι οπαδοί των «Γκερς» θα μπορέσουν να παρακολουθήσουν τον αγώνα με τον Ολυμπιακό αρκεί να πληρώσουν πρώτα το ποσό των επτά λιρών ή αλλιώς των εννέα ευρώ. Ένα ποσό αρκετά «απαγορευτικό» δεδομένου ότι πρόκειται για φιλική αναμέτρηση. 

Όπως ήταν λογικό, οι φίλοι της ομάδας διαμαρτυρήθηκαν έντονα για αυτό το ποσό, λέγοντας πως πρόκειται για ένα κακό ποιοτικά κανάλι το οποίο δεν αξίζει τόσα χρήματα για ένα μη επίσημο παιχνίδι.

Έκλεισαν οι τηλεοπτικές εκκρεμότητες για τη σεζόν 2023-24, ο χάρτης της επόμενης Super League
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

19:24 - 21.07.2023

Έκλεισαν οι τηλεοπτικές εκκρεμότητες για τη σεζόν 2023-24, ο χάρτης της επόμενης Super League

Με τις συμφωνίες των Ατρόμητου, ΠΑΣ Γιάννινα, Αστέρα Τρίπολης και Πανσερραϊκού ολοκληρώθηκαν οι εκκρεμότητες για τα τηλεοπτικά της Super League 2023-24. Ο χάρτης των δικαιωμάτων της επερχόμενης σεζόν.

Αρκεί να σημειωθεί πως η «Rangers TV» δίνει τη δυνατότητα στους φίλους τους να αγοράσουν το τριπλό «πακέτο» έναντι 17 λιρών ή αλλιώς 19 ευρώ, το οποίο περιλαμβάνει τόσο το ματς με τους «ερυθρόλευκους» όσο και αυτά με Αμβούργο και Χοφενχάιμ.