«Ο Χόλσγκροουβ υπέγραψε στον Ολυμπιακό»

«Ο Χόλσγκροουβ υπέγραψε στον Ολυμπιακό»

Τζιοβάνι Ζάκαρη 22:09 - 20.07.2023 / Ανανεώθηκε: 22:15 - 20.07.2023

Τα πορτογαλικά ΜΜΕ αναφέρουν ότι ο Τζόρνταν Χόλσγκροουβ θα αγωνίζεται στον Ολυμπιακό.

Παίκτης του Ολυμπιακού θα πρέπει να θεωρείται ο Τζόρνταν Χόλσγκροουβ, σύμφωνα με πορτογαλικά δημοσιεύματα.

Ο Σκωτσέζος μέσος αποχωρεί από την Πάσος Φερέιρα και φέρεται να έχει ήδη συμφωνήσει με τον Ολυμπιακό. Ο 23χρονος χαφ, λοιπόν, φέρεται να είναι μία υπόθεση που θα έχει αίσιο τέλος για τους Πειραιώτες. Στην ιστοσελίδα «desporto.sapo» αναφέρεται ότι ο Χόλσγκροουβ θ’ αποτελέσει σύντομα παρελθόν από την πορτογαλική ομάδα και θα εκπροσωπεί στο εξής τον Ολυμπιακό.

«Ο Τζόρνταν Χόλσγκροουβ έχει υπογράψει στον Ολυμπιακό» είναι ο τίτλος στο ρεπορτάζ και οι Πορτογάλοι, επικαλούνται πηγή κοντά στην Πάσος Φερέιρα. Από τον Ολυμπιακό, ωστόσο, δεν έχει υπάρξει κάποιο σχόλιο για την υπόθεση.

Ο Χόλσγκροουβ να σημειωθεί πως εντάχθηκε στην Πάσος Φερέιρα το καλοκαίρι του 2022. Τη περσινή σεζόν που ολοκληρώθηκε ο Σκωτσέζος μέσος κατέγραψε 27 εμφανίσεις, πετυχαίνοντας δύο γκολ και τρεις ασίστ με τη πορτογαλική ομάδα.

Γεννημένος στο Εδιμβούργο, ενώ ο πατέρας του εκπροσωπούσε τη Χιμπέρνιαν, ο Χόλσγκροουβ επέστρεψε στην Αγγλία λίγους μήνες αργότερα και εκεί ξεκίνησε την επαγγελματική του καριέρα στην αγγλική Ρέντινγκ.

Χαμός στη συνάντηση Λίγκας και ΕΠΟ για το ποσοστό μεταγραφών - Αποχώρησαν Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

16:05 - 20.07.2023

Χαμός στη συνάντηση Λίγκας και ΕΠΟ για το ποσοστό μεταγραφών - Αποχώρησαν Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός

Μεγάλη ένταση επικράτησε στην ΕΠΟ, στην Επιτροπή Επαγγελματικού ποδοσφαίρου. Ποιο το σημείο της διαφωνίας της Ομοσπονδίας με τις ομάδες της Superleague 1.

Στις 27 Αυγούστου 2019, αφού πέρασε την προετοιμασία με την πρώτη ομάδα, ο Χόλσγκροουβ δόθηκε δανεικός στην Ατλέτικο Μπαλεάρες ομάδα δεύτερης κατηγορίας της Ισπανίας. Με τη φανέλα της Ατλέτικο κατέγραψε 22 συμμετοχές. Την επόμενη διετία βρέθηκε στη Θέλτα, στην οποία πραγματοποίησε 6 εμφανίσεις με 1 γκολ με την πρώτη ομάδα. Είχε επίσης 52 παιχνίδια με τη δεύτερη ομάδα της Θέλτα και σημείωσε 6 γκολ, ενώ είχε και 2 ασίστ.

Ο νεαρός Σκωτσέζος, παράλληλα, υπήρξε μέλος της εθνικής ελπίδων της χώρας του και πραγματοποίησε πέντε συμμετοχές.