«Ο Ολυμπιακός έκανε πρόταση μισού εκατ. ευρώ για Πίττα - Την απέρριψε ο Απόλλων θέλοντας 1 εκατ.»
i

© Intime

«Ο Ολυμπιακός έκανε πρόταση μισού εκατ. ευρώ για Πίττα - Την απέρριψε ο Απόλλων θέλοντας 1 εκατ.»

Τζιοβάνι Ζάκαρη 19:12 - 19.07.2023 / Ανανεώθηκε: 16:27 - 02.04.2024

Πρόταση 550 χιλιάδων ευρώ φαίνεται να έκανε ο Ολυμπιακός για τον Πίττα, σύμφωνα με το μέσο «kerkida.net», όμως ο Απόλλων Λεμεσού την απέρριψε ζητώντας σχεδόν τα διπλάσια χρήματα.

Το όνομα του Ιωάννη Πίττα συνδέθηκε πρόσφατα τόσο με το ρεπορτάζ της ΑΕΚ, όσο και με αυτό του Ολυμπιακού. Συγκεκριμένα όπως αναφερόταν στο ρεπορτάζ του 24sports οι δύο ομάδες παρακολουθούσαν την περίπτωση του Κύπριου διεθνή εδώ και καιρό.

Η ιστοσελίδα «kerkida.net» ήρθε να προσθέσει νέες παραμέτρους στο ενδεχόμενο μεταγραφής του αριστερού εξτρέμ, αφού σε δημοσίευμα της υποστήριζε ότι ο Ολυμπιακός πρότεινε στον Απόλλωνα Λεμεσού το ποσό των 550 χιλ. ευρώ, προκειμένου να κάνει δικό του τον ποδοσφαιριστή.

«Ίσως αν έρθει πρόταση ύψους 800.000 με ποσοστό μεταπώλησης...»

«Μάλιστα όπως έχουμε πληροφορηθεί το τελευταίο 24ωρο έφτασε πρόταση ύψους 550.000 ευρώ από τους "ερυθρόλευκους", αλλά η διοίκηση του Απόλλωνα την απέρριψε. Οι "γαλάζιοι" είναι διατεθειμένοι να παραχωρήσουν τον διεθνή φορ με ένα ποσό που θα πλησιάζει το 1 εκατομμύριο ευρώ.

Ίσως αν έρθει πρόταση ύψους 800.000 με ποσοστό μεταπώλησης, να το σκεφτούν περισσότερο οι ιθύνοντες τον Απόλλωνα, αλλά είναι κάτι που θα αποφασίσουν οι ίδιοι. Ο Απόλλωνας έχει την καλή διάθεση να παραχωρήσει τον κορυφαίο του παίκτη, τον οποίο σέβονται και εκτιμούν απεριόριστα, αλλά στην τιμή που πιστεύουν ότι ανταποκρίνεται στην πραγματική του αξία.

Υπάρχουν κι άλλες ομάδες που ετοιμάζονται να "χτυπήσουν" την πόρτα του Απόλλωνα για τον Πίττα, ενώ δεν αποκλείεται να επανέλθουν κάποιες που το έχουν ήδη κάνει», ανέφερε το δημοσίευμα του δημοφιλούς Μέσου, ειδικότερα, όσον αφορά το μεταγραφικό σενάριο Πίττα και Ολυμπιακού.

Ο Ιωάννης Πίττας αναδείχθηκε από τις ακαδημίες του Απόλλωνα και συνολικά με την ομάδα της Λεμεσού έχει φτάσει τις 177 συμμετοχές, με απολογισμό 51 γκολ και 13 ασίστ. Τη φετινή σεζόν πραγματοποίησε 47 εμφανίσεις σε όλες τις διοργανώσεις και σημείωσε 20 τέρματα και τέσσερις ασίστ.

Επιπλέον αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ στο κυπριακό πρωτάθλημα μαζί με τον πρώην επιθετικό του ΠΑΟΚ και του ΠΑΣ Γιάννινα, Ζάιρο Ντα Σίλβα. Ο Πίττας είναι επίσης διεθνής με την Εθνική Κύπρου, με την οποία έχει πετύχει δύο τέρματα σε 31 αγώνες.