«Αναλαμβάνει να πληρώσει τον μισθό του Μιρ η Βαλένθια που επιμένει στην απόκτηση του επιθετικού»
i

© SS Youtube

«Αναλαμβάνει να πληρώσει τον μισθό του Μιρ η Βαλένθια που επιμένει στην απόκτηση του επιθετικού»

Τζιοβάνι Ζάκαρη 19:38 - 19.07.2023 / Ανανεώθηκε: 19:38 - 19.07.2023

Διακαώς θέλει να κάνει δικό της τον Ράφα Μιρ η Βαλένθια, με τις «νυχτερίδες» να ετοιμάζονται να πληρώσουν ολόκληρο τον μισθό του 26χρονου επιθετικού για να τον αποκτήσουν με μορφή δανεισμού.

Στο στόχαστρο του Ολυμπιακού βρίσκεται ο Ράφα Μιρ όμως ο ανταγωνισμός που έχουν απέναντι τους οι «ερυθρόλευκοι», μόνο εύκολος δεν θεωρείται. Ανάμεσα στις ομάδες που τον διεκδικούν είναι και η Βαλένθια, η οποία πρόσφερε «γη και ύδωρ» στη Σεβίλλη προκειμένου να τον εντάξει στο ρόστερ της. 

Πιο αναλυτικά, σύμφωνα με δημοσίευμα της Mundo Deportivo, οι «νυχτερίδες» φαίνεται να πρότειναν στους Ανδαλουσιάνους την πληρωμή ολόκληρου του μισθού που εισπράττει ο 26χρονος, για να τον αποκτήσουν με μορφή δανεισμού. 

Ωστόσο, οι «ροχιμπλάνκος» απέρριψαν την πρόταση αυτή, υποστηρίζοντας πως θέλουν να αποκομίσουν περισσότερα χρήματα από τον νεαρό σέντερ φορ. Όπως αναφέρει το ίδιο δημοσιέυμα, η Σεβίλλη θέλει να εισπράξει περίπου πέντε εκατομμύρια από τον Μιρ, παραχωρώντας τον με μορφή πώλησης

Ο Ολυμπιακός επιμένει για Μάρκος Άντρε και Μιρ

Ο Ολυμπιακός για την επίθεση, επιμένει στις δύο περιπτώσεις που τον απασχολήσει πιο πολύ απ’ όλες. Αυτή του Ράφα Μιρ και αυτή του Μάρκος Αντρέ. Αμφότεροι αρέσουν σε Κορδόν και Μαρτίνεθ, που τους θέλει, αλλά αποδεικνύεται περίτρανα, πως μόνο εύκολη δεν είναι η απόκτησή τους.

«Ο Ολυμπιακός έκανε πρόταση μισού εκατ. ευρώ για Πίττα - Την απέρριψε ο Απόλλων θέλοντας 1 εκατ.»
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

19:12 - 19.07.2023

«Ο Ολυμπιακός έκανε πρόταση μισού εκατ. ευρώ για Πίττα - Την απέρριψε ο Απόλλων θέλοντας 1 εκατ.»

Πρόταση 550 χιλιάδων ευρώ φαίνεται να έκανε ο Ολυμπιακός για τον Πίττα, σύμφωνα με το μέσο «kerkida.net», όμως ο Απόλλων Λεμεσού την απέρριψε ζητώντας σχεδόν τα διπλάσια χρήματα.

Τόσο στη Σεβίλλη, όσο και στη Βαλένθια, γνωρίζουν για το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού, μέσω του Ισπανού αθλητικού διευθυντή, που χειρίζεται όλες τις περιπτώσεις. Τόσο ο Μιρ, όσο και ο Μάρκος Αντρέ, δεν δείχνουν αρνητικοί στο να συνεχίσουν την καριέρα τους στην Ελλάδα, φορώντας τη φανέλα των Πειραιωτών. Έχουν, όμως και άλλες προτάσεις και είναι ξεκάθαρο πως δεν έχουν λόγο βιασύνης.