«Ο Ολυμπιακός έκλεισε τον Νικολάς Φρέιρε»

Νικολάς Φρέιρε

i

© Photo by Jaime Lopez/Jam Media/Getty Images

«Ο Ολυμπιακός έκλεισε τον Νικολάς Φρέιρε»

Άγγελος Φραγκισκάτος 09:56 - 22.07.2023 / Ανανεώθηκε: 10:09 - 22.07.2023

Ο Ολυμπιακός φέρεται να έχει έρθει σε συμφωνία με την Πούμας για τον δανεισμό του 29χρονου Αργεντινού Νικολάς Φρέιρε, σύμφωνα με τον δημοσιογράφο Σέσαρ Λουίς Μέρλο.

Ο μεταγραφικός σχεδιασμός του Ολυμπιακού συνεχίζεται ενόψει της νέας σεζόν, με τα ονόματα που κυκλοφορούν να είναι ουκ ολίγα. Ένα από αυτά είναι και του Νικολάς Φρέιρε, σύμφωνα με τους Αργεντίνους.  

Σύμφωνα με την ανάρτηση του Αργεντίνου δημοσιογράφου Σέσαρ Λουίς Μέρλο, ο οποίος φέρεται να αποκαλύπτει πως υπάρχει συμφωνία με την Πούμας και ότι ο 29χρονος κεντρικός αμυντικός θα αποκτηθεί με τη μορφή δανεισμού, ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου με οψιόν αγοράς για το καλοκαίρι του 2024.

Μάλιστα ο 29χρονος κεντρικός αμυντικός πρόκειται να ταξιδέψει στην Ελλάδα εντός του Σαββατοκύριακου, προκειμένου να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο με τους «ερυθρόλευκους». Ωστόσο πέρα από το ενδιαφέρον που έχει δείξει ο Ολυμπιακός για την απόκτησή του Φρέιρε, είχαν δείξει ομάδες από την Τουρκία, την Αργεντινή και την Σαουδική Αραβία.  

Ο Φρέιρε μεταξύ άλλων στο παρελθόν έχει φορέσει τις φανέλες των εξής ομάδων: Αρχεντίνος Τζούνιορς (Αργεντινή), Τόρκε (Ουρουγουάη), Τσβόλε (Ολλανδία), Παλμέιρας (Βραζιλία) και Κίτο (Εκουαδόρ). 

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Αργεντίνος κεντρικός αμυντικός από το 2019 και μετά αγωνιζόταν στο μεξικάνικο πρωτάθλημα με την Πούμας, με την οποία μάλιστα δεσμευόταν με συμβόλαιο συνεργασίας ως το 2025.