Οριστική συμφωνία Ολυμπιακού με Φρέιρε - Έρχεται στην Ελλάδα την Κυριακή

Νικόλας Φρέιρε

Οριστική συμφωνία Ολυμπιακού με Φρέιρε - Έρχεται στην Ελλάδα την Κυριακή

Τζιοβάνι Ζάκαρη 23:42 - 22.07.2023 / Ανανεώθηκε: 23:59 - 22.07.2023

Την Κυριακή (23/7) αναμένεται στην Ελλάδα ο Νίκολας Φρέιρε, ο οποίος πρόκειται να αποτελέσει το τρίτο μεταγραφικό απόκτημα του Ολυμπιακού.

Το τρίτο μεταγραφικό του απόκτημα φαίνεται πως ετοιμάζεται να ανακοινώσει ο Ολυμπιακός, με τον Νίκολας Φρέιρε να συμφωνεί σε όλα με τους Πειραιώτες. Όπως αναφέρουν τα μέσα από το Μεξικό, ο 29χρονος σέντερ μπακ είπε το «ναι» στον ελληνικό σύλλογο και το ταξίδι του στην Ελλάδα αναμένεται να πραγματοποιηθεί την Κυριακή (23/7). 

Επιστροφή στην Ευρώπη μετά από πέντε χρόνια για τον Φρέιρε

Tην είδηση είχε γνωστοποιήσει σε πρώτο χρόνο ο με ανάρτηση του ο Αργεντίνος δημοσιογράφος, Σέσαρ Λουίς Μέρλο, ο οποίος φέρεται να αποκάλυψε πως υπάρχει συμφωνία με την Πούμας και ότι ο σέντερ μπακ θα αποκτηθεί με τη μορφή δανεισμού, με οψιόν αγοράς για το καλοκαίρι του 2024.

Ο Φρέιρε μεταξύ άλλων στο παρελθόν έχει φορέσει τις φανέλες τω Αρχεντίνος Τζούνιορς (Αργεντινή), Τόρκε (Ουρουγουάη), Τσβόλε (Ολλανδία), Παλμέιρας (Βραζιλία) και Κίτο (Εκουαδόρ). Ο ίδιος επιστρέφει στην Ευρώπη μετά από πέντε χρόνια, αφού το 2018 αγωνίστηκε για τελευταία φορά στη Γηραιά Ήπειρο.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Αργεντίνος κεντρικός αμυντικός από το 2019 και μετά αγωνιζόταν στο μεξικάνικο πρωτάθλημα με την Πούμας, με την οποία δεσμευόταν με συμβόλαιο ως το 2025. Με την ομάδα του Μεξικού αγωνίστηκε φέτος σε 33 παιχνίδια, βασικός κατά κύριο λόγο, σκοράροντας στο σύνολο γκολ.